Darilni boni VOCE DIVINA

Zakorakali smo v praznični december. Čas, ko ljubeče objamemo »notranjega otroka«, ki še verjame v »čudeže« vsakdanjega življenja in čigar iskrice v očeh zgovorno pričajo, da upanje še živi in se vedno znova porojeva v ta svet. Leto, ki se poslavlja je mnogim postavljalo izzive življenja, a izteka se, prihaja novo in z njim novi začetki, nove priložnosti. Pogumno stopimo slednjim naproti in ohranimo hvaležnost v srcu za vse doživeto.

Podarite sebi ali svojim bližnjim izbrano darilo s srčnim namenom – darilni boni Voce divina.

4 decembra, 2022

Prižgane lučke po mestih in vaseh bodo božale magičnost trenutka in polnile srca. V sproščenem krogu prijateljev ali sodelavcev bo v čarobnost odet čas bogatil in osvobajal izkustva minulega leta, tkal nove vezi, se morebiti poslavljal v duhu hvaležnosti za dano in doživeto ali se preprosto razigrano veselil vsega, kar prinaša »jutro prazničnega dne«.

Radostni občutki ob lesketajoče se okrašenih domovih v katerih bo zadišalo po cimetu, pomarančah, jabolkih in sveže pečenih piškotih, bodo polnili dušo in srce zbranih okoli domačega prasketajočega se ognjišča.

Nagajivost bo prevzela korake, ki bodo po zasneženi preprogi ustvarjali simfonijo pravljične zimske idile, odeto v tisočere kristalčke ujete v lase in tople dlani. Blaženi trenutki poglobljenega miru in notranje sreče bodo zavalovali med nami.

Ti praznični trenutki še posebej božajo naša občutja do ljudi, do vseh živih in čutečih bitij Narave, ki jih imamo iskreno radi in ki imajo v naših življenjih posebno mesto.

V duhu praznovanja si še posebej radi podarjamo trenutke časa, hrepenimo po bližini in doživetjih, ki nam in nam dragim rišejo nasmehe in iskrice v očeh. Poklanjamo si velike in majhne pozornosti, ljubezni polna darilca in poklone.

V kolikor ste tekom doživetih druženj z nami prepoznali in doživeli pozitivno vrednost našega dela in vam je v naši družbi prijetno in domače ter ste začutili hrepenenje, da svojim dragim poklonite nekaj osebnega, spodbudnega ali zgolj v lep spomin zapisanega, lahko to storite tudi z izbiro obiska pri nas. Počaščeni bomo.

V našem Holističnem ateljeju lahko izberete DARILNE BONE, ki bodo zagotovo izvirno in skrbno darilo vam dragim. Z dobrimi možmi in vsemi pravljičnimi bitji, smo pripravili ljubezni polno košaro izbranih trenutkov za vas in vaše drage. Najdete jo tukaj.

DARILNI BONI

IZBRANO DARILO S SRČNIM NAMENOM

V čast nam je, da svoje trenutke delite z nami

Seveda so boni na voljo skozi vso leto, saj je vsak dan lahko prazničen in primeren za izkazovanje pozornosti in ustvarjanje lepih spominov.

Hvala za vso podporo, toplino in zaupanje v letu 2022!

KER STE PRIŠLI DO SEM, VAM JE BILA VSEBINA NAJBRŽ VŠEČ. 🙂

Ne zamudite novih majhnih skrivnosti življenja.