Voce divina

STARODAVNI MASAŽNI RITUAL PETIH ELEMENTOV »L’ARMONIA«

*intelektualna lastnina

»Na ritual L’ARMONIA sem se prijavila, ker sem se v opisu tega kar nudi, našla kar na več mestih. Imam že leta avtoimuno bolezen, ki jo spremljajo mnogovrstne tegobe, katere so me privedle tudi do bolnišničnega zdravljenja, kjer se je pričela pot rehabilitacije, ki ji ni bilo videti konca. Nikakor se nisem mogla sestaviti in pobrati. Hči mi je priporočila, da se z Barbaro pogovorim in predlagala mi je tovrstni ritual, katerega je obiskovala že vnukinja prijateljice, ki ima gibalne izzive in sprva nisem razumela zakaj, a kaj kmalu mi je bilo jasno prav vse. Uživam in znova postajam podobna sebi oz. se počasi že presegam. Moje telo je hvaležno in duh pomirjen! Hvala vam vsem.«

Antonija

Namen doživljanja

  • Izvorni namen starodavne masaže petih elementov je redka oblika psihofizične masaže starodavnih celinskih in otoških ljudstev severa.

  • V človeškem telesu prebujamo, osvobajamo in vzpostavljamo ravnovesje delovanja petih osnovnih elementov: zemlja, voda, ogenj, zrak in eter.

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno »uravnoteženju« in pretočnosti povezave energijskega in fizičnega telesa ter je primerno za vsakogar, tudi za otroke (do 15 leta zgolj v spremstvu staršev).
  • Je izjemna podpora pri neuravnoteženih stanjih kroničnega stresa, sindroma psihofizične pregorelosti in izgorelosti, pri izzivih z vibracijo avtoimunske bolezni, pri raznih kroničnih stanjih ali boleznih, raznih psihofizičnih zdravljenjih, pred/po operativnih stanjih in rehabilitacijah.
  • Fizična aktivacija vpliva na regeneracijo energijske pretočnosti in psihofizično cirkulacijo ter opolnomočeno splošno delovanje telesa, saj znatno povečuje splošno dobro počutje.
  • Zelo primerna je za težje gibljive osebe, starejše ljudi ali otroke z motnjo pozornosti.
  • Primerna je tudi za vse, ki imajo prirojeno motnjo v duševnem razvoju, kjer se dolžina izvajanja masaže prilagodi posamezniku.

*Starodavni masažni ritual PETIH ELEMENTOV »L’ARMONIA« je glede na izvedbo, obliko doživetja in želje po dodatni podpori slehernemu posamezniku, porojen skozi znanje in srce Barbare Vodnik osebno, ki je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 90 do 120 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu spa@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

spa@vocedivina.si

+386 41 430 123

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00