»Vse v življenju je vibracija. Pomeni univerzalno življenjsko energijo – silo, ki je prisotna v vsem in s katero živimo. Tisto, kar zaznavamo kot materijo, je le določena vibracija energije. Če se uglasiš na vibracijo realnosti, ki si jo želiš, se bo ta realnost zgodila. Ne more biti drugače. To ni filozofija. To je fizika.«

Albert Einstein

ENERGIJSKA – VIBRACIJSKA MEDICINA

 • Kot edini v Sloveniji delujemo na področju vibracijske medicine, ki s harmonizacijo vibracij posameznika odlično podpira in povečuje učinke klasičnega ali drugih oblik zdravljenja.

 • Je neškodljiva, neinvazivna in popolnoma kompatibilna z ostalimi oblikami zdravljenja.

 • Vibracijska diagnostika daje vpogled v disharmonije psihofizičnega ustroja in energetskih teles ter jih sistematično preoblikuje.
 • Disharmonije harmoniramo s pomočjo glasu, terapevtskih glasbil, vibracije misli, besed in dejanj.
 • Pomembna je aktivna in zavestna soudeležba posameznika ali skrbnikov.

 • Metoda vzpostavljanja psihofizičnega ravnovesja, s pomočjo vibracijske medicine, je na tujem že leta priznana kot dopolnilno zdravljenje klasične medicine.

Voce divina

TERAPEVT VIBRACIJSKE MEDICINE

Terapevt energijske – vibracijske medicine je podpora na poti osvobajanja in opolnomočenja, obenem pa je tudi mentor in prenašalec dragocenih znanj, ki posamezniku omogočijo, da se tekom procesa priuči lastne samopodpore, samozdravljenja in nenazadnje harmoniziranja energije lastnega psihofizičnega ustroja.

Naša sodelovanja z izvajalci vibracijske medicine segajo v tuje dežele – Anglija, Irska, Šri Lanka, Italija, Hrvaška in ZDA.

SODELOVANJE Z URADNO MEDICINO

Vibracijska medicina ne ovira, nasprotno! Je odlična podpora pristopom in poteku dela klasične medicine, kot tudi drugim vejam alternativne in komplementarne medicine. Njeno poslanstvo je upoštevati energijsko – vibratorni sistem človeka, kot celostno izhodišče fizičnega in duhovnega zdravja.

Bistvo vibracijske medicine je, da z zdravilnimi frekvencami misli, besed in dejanj celicam povrne Izvorni zvok, kar omogoči snovnemu telesu, da se celostno harmonira. Slednje potrjuje dejstvo, da je naš energijski sistem, odsevajoč psihofizično telo, sam sebi zdravitelj. Potrebno ga je harmonirati, kar vodi v transformacijo osvobajanja in opolnomočenja vse do regeneracije najmanjšega delca snovnega in nesnovnih teles, ki po našem telesu potujejo skozi prepredeno mrežo meridianov.

»Silovite ideje o veličastnosti narave ne moremo dobiti drugače, kot da upoštevamo, da je v skladu z zakonom o ohranjanju in obnavljanju energije skozi neskončnost in moč, v popolnem ravnotežju – harmoniji. Tako lahko energija ene same misli določi gibanje slehernega delca v vesolju.« Nikola Tesla

STE VEDELI?

 • Da zvoki in vibracije ne zdravijo bolezni, ampak človeka, bolezen namreč ustvari človek sam?
 • Da ima vsaka celica v telesu svojo vibracijo – svoj zvok, tako zdrava kot »bolna«?
 • Da lahko z zvokom instrumenta, glasu, aktivacijo meridianske mreže ali globoko sprostitvijo, »bolne« celice uglasimo na izvorno vibracijo – izvorni zvok in tako sprožimo proces samozdravljenja v telesu?
 • Da lahko žival, preko elektromagnetnega polja, odseva ali osvobaja bolezni človeka skozi svoje telo?
KAJ MI OMOGOČA VIBRACIJSKA MEDICINA?
vibracijska ikona
jinjang ikona
aura ikona
meditacija ikona

Holistično zdravljenje

Konkretni učinki na psihofizičnih in energijskih nivojih

Celostni pristop

Individualno vodstvo in podpora, ki nudita trajnostni napredek

Diagnostika

Celosten pregled energijsko – vibracijskega polja posameznika

Harmonizacija

Terapije s ciljem vzpostavitve ravnovesja na vseh ravneh

skleda ikona
ogledalo ikona
skupnost ikona
srce ikona

Osvobajanje

Razrešitve ponavljajočih se vzorcev, ran, travm, tudi podedovanih

Samozdravljenje

Praktična navodila za samopomoč, spoznavanje sebe in svoje poti

Vibracijske konstelacije

Prepoznavanje vlog v odnosih in postavitev sebe na pravo mesto

Osebno opolnomočenje

Osvoboditi vzroke disharmonij in doseči stanje notranjega miru

INDIVIDUALNO IN HOLISTIČNO

»V našem Holističnem ateljeju izvajamo individualno diagnostiko in alkimije – terapije, z namenom celostne podpore na poti soočanja, preseganja, napredovanja ter opolnomočenja pri doseganju odgovornosti lastne osvobojenosti.«

Proces zdravljenja je individualno zasnovan za slehernega posameznika, pri čemer je temeljna osebna zrelost in pripravljenost na spremembe, ki so edina stalnica v življenju posameznika. Zato sta moč volje in jasna odločitev posameznika pomembna gradnika poti do trajne transformacije.

Naša materialna snovnost telesa in nesnovnost naših misli, besed in dejanj namreč odražajo mikrokozmos (svet posameznega bitja – organizem), ki je del makrokozmosa (sveta v celoti) in obratno. Energija – vibracija vsega obstoječega znotraj le tega je elektromagnetno polje (EMP) informacij, ki so primarna gonilna sila vsega, kar vidimo, poznamo in smo.

Tako se zaradi najrazličnejših vzrokov lahko naše energijsko – vibracijsko ravnovesje poruši, kar povzroči neravnovesje raznih procesov v telesu. Slednje je pri vsakem posamezniku njemu lastno – individualno.

Ovire, ki se kažejo kot zapore – blokade, ustvarjajo pomanjkanje pretočnosti, kar se odraža v različnih psihofizičnih motnjah, ki se pri slehernem posamezniku razlikujejo, upoštevajoč celoten sistem in ustroj človeka. Slednje je mogoče predhodno zaznati ter jih pravočasno ustrezno harmonirati.

DIAGNOSTIKA – pregled

Najprej je potrebno prepoznati, ozavestiti in osvoboditi vzroke za nastanek disharmonije – bolezni, šele nato se lahko posvetimo njenim posledicam. Za procese, ki omogočajo naravno zorenje transformacije in posledično vodijo v trajne rezultate, je potreben čas. Ravnamo se zgolj in samo po zmožnostih posameznika in njegovega najvišjega dobrega. V »hitre rezultate« zaradi neučakanosti in v delo brez jasnega zavedanja posameznika, ne verjamemo.

V kolikor ste se tekom prebiranja prepoznali v kateremkoli izzivu disharmonije telesa ali duha, dobrodošli na celostni pregled. Skupaj bomo poiskali primerno rešitev in vam predstavili plan vašega individualnega nadaljnjega dela in poti.

Svoj nov začetek in termin lahko rezervirate tukaj.

VIBRACIJSKA DIAGNOSTIKA ELEKTROMAGNETNEGA POLJA ČLOVEKA

VIBRACIJSKA DIAGNOSTIKA je temeljni pregled, ki je nujno potreben za nadaljnjo individualno obravnavo in za vse vključene v morebitni nadaljnji skupinski obravnavi.

Običajno se opravi ob prvem srečanju.

Opravi se lahko celostno ali v dveh ločenih delih, odvisno od potrebe in namere posameznika.

Opraviti je mogoče:

 • delno diagnostiko fizičnega telesa,
 • delno diagnostiko psihičnega in nesnovnih teles.

V individualnih primerih se diagnostika lahko opravi tudi po 3, 6, 9 ali 12 mesecih. Vsekakor pa ob zaključku obravnave posameznika.

Celostna obravnava temelji na predhodno opravljeni celostni diagnostiki, ki traja 90 minut.

Diagnostiko lahko opravita tudi dve osebi nad 21 let hkrati (partnerji v zvezi nad 7 let, družinski člani ALI partnerji v zvezi do 7 let, prijatelji, sodelavci), skupen pregled EMP (prvo srečanje, nato po potrebi) in voden pogovor s predhodno opravljeno diagnostiko vsakega posameznika.

V primeru zdravniških obravnav ali predhodno opravljenih pregledov s področja klasične medicine ali drugih oblik alternativnega zdravljenja, je zaželeno, da mnenja zdravnika ali terapevtov prinesete s seboj.

DIAGNOSTIKO OPRAVLJAMO SAMO ZA PRISOTNE POSAMEZNIKE, SAJ BREZ PRISOTNOSTI IN DOVOLJENJA DRUGE OSEBE ANALIZE NE OPRAVLJAMO.

Individualno svetovanje na področju energijske – vibracijsko regenerativne medicine za opolnomočenje človeka, ki jih izvaja Voce divina d.o.o, SO PODPORA in NE NADOMEŠČAJO predpisanih zdravniških postopkov ali zdravljenja s pomočjo klasične medicine ali drugih oblik zdravljenja.

TEMELJNA VIBRACIJSKA DIAGNOSTIKA ELEKTROMAGNETNEGA POLJA ČLOVEKA

 Namenjena je:

–  VSEM z izzivom disharmonije PSIHOFIZIČNEGA STANJA BOLEZNI – simptomi, aktivna bolezen, bolezen v remisiji.

–  VSEM, ki imajo trajne in težje razrešljive ODNOSE – v primarni družini (odnos s starši in sorojenci), v lastni družini (odnos z otroki, s starimi starši, z otroki partnerjev…), v razširjeni družini (sorodstvo), v odnosu s prijatelji, z znanci ali na delovnem mestu – POSLOVNI ODNOSI.

– VSEM, ki imajo trajne in težje razrešljive izzive v OSEBNEM PARTNERSTVU, kjer se ločeno obravnava par do 7 let skupnega življenja in par z več kot 7 let skupnega življenja, saj se tekom skupnega življenja ustvarja tudi skupno EMP, ki se do 7 let razvojno oblikuje in ni celostno.
Namen obravnave v paru je pripravljenost obeh strani na razrešitev, zato je potrebna prisotnost obeh. V kolikor to ni mogoče, je primerna individualna, temeljna energijska – vibratorna diagnostika posameznika, ki želi razrešiti svoj odnos v izzivu do partnerstva.

–  VSEM, ki imajo različne izzive v ODNOSU DO SEBE, lastnega izraza in delovanja.

–  VSEM, ki bi se želeli bolje spoznati kot DUHOVNO, ENERGIJSKO BITJE, prepoznati vzorce ponavljajočega delovanja, se prepoznati kot popotnika skozi čas in prostor.

Opravlja se v štirih različnih starostnih skupinah:

 • ODRASLI nad 21 LET
 • MLADOSTNIKI od 14 – 21 LET
 • OTROCI od 7 – 13 LET
 • OTROK do 7 LET V SPREMSTVU MATERE, saj je otrok do te starosti še v elektromagnetnem polju (EMP) svoje matere in se pregled opravi v prisotnosti in povezanosti njenega EMP. V kolikor otrok nima svoje biološke matere, se pregledu pridruži oseba, ki je skrbnica ali skrbnik tega otroka, vendar pri pregledu ne sodeluje aktivno.

  

POGLOBLJENA ENERGIJSKA – VIBRACIJSKA DIAGNOSTIKA SPECIFIČNEGA STANJA ELEKTROMAGNETNEGA POLJA ČLOVEKA

Namenjena je:

–  poglobljeni analizi specifičnega stanja posameznika ali para.

Opravi se kot nadgradnja na poti do razrešitve dotičnega izziva na poti vašega psihofizičnega počutja in delovanja.

V primeru, da poglobljeno analizo specifičnega stanja opravljamo pri posamezniku, diagnostika traja 60 minut.

V kolikor je na poglobljeni analizi prisoten par, diagnostika traja 90 minut.

Pri poglobljeni analizi otroka je prisotna mati ali skrbnik otroka, diagnostika traja 30 minut do max 90 minut, v kolikor se analiza opravlja na materi ali skrbniku.

Področja, kjer je poglobljena analiza specifičnega stanja posameznika ali para potrebna so:

 • DISHARMONIJA PLODNOSTI (moški ali ženska).
 • PRIPRAVA NA POROD – psihološki izzivi enega ali obeh partnerjev (3, 6 in 9 mesecev).
 • DOLGOTRAJNI PROCESI ŽALOVANJA (izkustvo izgube otroka med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu, izkustvo izgube ljubljene osebe, obremenjeni razhodi v izrednih razmerah).
 • AVTOIMUNA, KRONIČNA ALI »NEOZDRAVLJIVA« BOLEZENSKA STANJA – diagnostika ne nadomešča  diagnostike klasične medicine, zaželeno je mnenje zdravnika, izvidi in status bolezenskega stanja.
 • PREDŠOLSKI IN ŠOLSKI OTROCI Z IZZIVOM RAZNIH POJAVNIH OBLIK MOTENJ POZORNOSTI, ODKLONSKEGA VEDENJA, MOREBITNE NEODZIVNOSTI, …
 • FREYIN GLAS – GLAS BOGINJE – za ženske z disfunkcijo pretočnosti libida, menopavza.
 • ODINOV GLAS – GLAS BOŽANSKE ENERGIJE – za moške z disfunkcijo pretočnosti potence, andropavza.
 • »TI in JAZ – MIDVA« za par z izzivom čutenja in življenja v dvoje.

NEVROSENZOMOTORIČNA DIAGNOSTIKA (izvaja Kristina Miljančič)

Nevrosenzomotorična diagnostika je namenjena vsem, ki si želijo razumeti poglobljeno nevrološko delovanje svojega telesa, kje se skriva temelj njihovega potenciala in ravnovesja ter odkriti nevrološke temelje za spremembe delovanja na in v telesu.

Na nas se pogosto obračajo ljudje:

 • ki so imeli izzive že s prihodom na ta svet in v zgodnjem otroštvu (komplikacije med nosečnostjo in porodom, počasnejši ali prehiter razvoj),
 • ki so bili že kot otroci bolj »nerodni«, pozabljivi, niso zmogli biti pri miru,
 • ki bi šolo najraje obesili že zdavnaj na klin,
 • z diagnozami, ki vplivajo na učne procese (disleksije, disgrafije, diskalkulije, …),
 • ki so podvrženi stresu,
 • ki se jim je zalomilo in zlomilo pri nastopih, izpitih, razgovorih,
 • ki imajo za seboj težke izkušnje bolezni, travmatične dogodke, zlome, nevrološka obolenja,
 • ki so samo radovedni in želijo izboljšati svoj psihofizični potencial, imunski sistem in kvaliteto svojega življenja.

Delovanje psihofizičnega telesa, ko je v ravnovesju, zaznamo preko opazovanja treh tesno prepletenih poti – nevrološke, senzorične in motorične. Optimalno delovanje teh povezav nam pomaga delovati v polnosti z vsemi potenciali na področju gibanja, vsakodnevnega življenja in v stresnih trenutkih. Vse to pa vpliva na našo kvaliteto življenja.

Z manualnimi tehnikami preverimo dozorelost nevrološkega sistema, nevrosenzomotorično ravnovesje in dominantno delovanje možganskih polovic.

Rezultati nam pomagajo prepoznati potencial za celostno in uravnoteženo nevrosenzomotorično delovanje in pomoč pri nadaljnjem pristopu.

HARMONIZACIJA – terapevtski pristopi

Skupaj s sodelovanjem posameznika, pomagamo uravnovesiti energijske tokove v telesu in stabilizirati neravnovesje skozi vzpostavitev pretoka energije – vibracije, preko povezave meridianov ter celotnega energijsko fizičnega ustroja. Odziv izboljšanja se pri večini obiskovalcev pozna že po prvem srečanju in prvi alkimiji – terapiji, sicer pa v skladu z zmožnostjo in predhodnimi izhodišči lastnega doprinosa.

Prepustite se znanju in profesionalnosti. S terapevtskimi pristopi, ki so primerni za vaše izzive, vas bomo s srčnostjo in sočutjem vodili po poti osvobajanja, vse do trenutka, ko boste zmogli preseči svoje zastavljene izzive ter stopiti osvobojeni in opolnomočeni novemu življenju naproti.

Toplo vabljeni, da preberete več o naših terapijah. Za individualno svetovanje nam pišite na terapije@vocedivina.si.

ENERGIJSKA – VIBRACIJSKA REGENERATIVNA ALKIMIJA TERAPEVTSKEGA ZNAČAJA – HARMONIZACIJA TELESA IN DUHA

REGENERATIVNA ALKIMIJA je nadaljnji postopek terapevtskega značaja harmonizacije telesa in duha, glede na predhodno opravljeno temeljno ali poglobljeno vibracijsko diagnostiko.

Običajno se prične izvajati ciklično.

Opravlja se na 21, 42, 63, ali 84 dni in je v celoti prilagojeno na individualno potrebo posameznika.

Opraviti je mogoče:

 • delno regenerativno alkimijo terapevtskega značaja psihofizičnega telesa
 • delno regenerativno alkimijo terapevtskega značaja energijskih teles
 • celostno regenerativno alkimijo terapevtskega značaja psihofizičnega telesa
 • celostno regenerativno alkimijo terapevtskega značaja energijskih telesa

V primeru zdravniških obravnav ali predhodno opravljenih terapevtskih postopkov s področja klasične medicine ali drugih oblik alternativnega zdravljenja, je zaželeno, da mnenja zdravnika ali terapevtov prinesete s seboj.

Individualno delovanje na področju regenerativne alkimije terapevtskega značaja za opolnomočenje človeka, ki jih izvaja Voce divina d.o.o, SO PODPORA in NE NADOMEŠČAJO predpisanih zdravniških postopkov ali zdravljenja s pomočjo klasične medicine ali drugih oblik zdravljenja.

TEMELJNA ENERGIJSKA – VIBRACIJSKA REGENERATIVNA ALKIMIJA TERAPEVTSKEGA ZNAČAJA – HARMONIZACIJA TELESA IN DUHA

Namenjena je:

 – VSEM, ki so predhodno opravili vibracijsko diagnostiko ter se zavestno odločili, za proces regenerativne alkimije terapevtskega značaja.

Opravlja se v štirih različnih starostnih skupinah (kot vibracijska diagnostika):

 • ODRASLI nad 21 let
 • MLADOSTNIKI od 14 – 21 let
 • OTROCI od 7 – 13 let
 • OTROK do 7 LET V SPREMSTVU MATERE, saj je otrok do te starosti še v EMP svoje matere in se pregled opravi v prisotnosti in povezanosti njenega EMP. V kolikor otrok nima svoje biološke matere, se pregledu pridruži oseba, ki je skrbnica ali skrbnik tega otroka, vendar pri pregledu ne sodeluje aktivno.

Regenerativno alkimijo terapevtskega značaja lahko opravljata tudi dve osebi nad 21 let hkrati (partnerji v zvezi nad 7 let, družinski člani ALI partnerji v zvezi do 7 let, prijatelji, sodelavci). Obravnava temelji na predhodno opravljeni posamezni in skupni diagnostiki. Celostna obravnava temelji na predhodno opravljeni celostni diagnostiki in dogovoru o nadaljnjih postopkih.

Traja 60 ali 90 minut, odvisno od izziva in priporočila terapevta glede na potek procesa harmonizacije.

POGLOBLJENA ENERGIJSKA – VIBRACIJSKA REGENERATIVNA ALKIMIJA TERAPEVTSKEGA ZNAČAJA – HARMONIZACIJA TELESA IN DUHA

Namenjena je kot poglobljeno harmoniziranje specifičnega stanja posameznika ali para. Opravi se kot nadgradnja na poti do razrešitve izziva, na poti vašega psihofizičnega počutja in delovanja.

V primeru, da poglobljeno harmoniziranje specifičnega stanja opravljamo pri posamezniku, traja 60 minut. V kolikor je na poglobljeni analizi prisoten par, traja 90 minut.

Pri poglobljeni harmonizaciji otroka je prisotna mati ali skrbnik otroka, slednja traja 30 minut do največ 90 minut, v kolikor se harmonizacija opravlja na materi ali skrbniku.

Področja, kjer je poglobljena harmonizacija specifičnega stanja posameznika ali para potrebna, so:

 • DISHARMONIJA PLODNOSTI (moški ali ženska).
 • PRIPRAVA NA POROD – psihološki izzivi enega ali obeh partnerjev (3, 6 in 9 mesecev).
 • DOLGOTRAJNI PROCESI ŽALOVANJA (izkustvo izgube otroka med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu, izkustvo izgube ljubljene osebe, obremenjeni razhodi v izrednih razmerah).
 • AVTOIMUNSKA, KRONIČNA ALI »NEOZDRAVLJIVA« BOLEZENSKA STANJA – diagnostika ne nadomešča  diagnostike klasične medicine, zaželeno je mnenje zdravnika, izvidi in status bolezenskega stanja.
 • PREDŠOLSKI IN ŠOLSKI OTROCI Z IZZIVOM RAZNIH POJAVNIH OBLIK MOTENJ POZORNOSTI, ODKLONSKEGA VEDENJA, MOREBITNE NEODZIVNOSTI, …
 • FREYIN GLAS – GLAS BOGINJE – za ženske z disfunkcijo pretočnosti libida, menopavza.
 • ODINOV GLAS – GLAS BOŽANSKE ENERGIJE – za moške z disfunkcijo pretočnosti potence, andropavza.
 • »TI in JAZ – MIDVA« za par z izzivom čutenja in življenja v dvoje.

POGOVORNA ALKIMIJA TERAPEVTSKEGA ZNAČAJA

Individualna pogovorna alkimija terapevtskega značaja je namenjena vsem ljudem, ki si želijo ubesediti svoje misli in ki potrebujejo poslušalca, s pomočjo katerega oblikujejo besede do točke, ko le te lahko postanejo dejanja. 

Ne osvobaja ali harmonira samo manualna alkimija, ampak ravno tako ali še bolj uspešno, pogovorna. 

Tukaj smo, da vam s pomočjo osvobajanja misli, porojenih skozi besede, pomagamo začutiti in ozavestiti vašo notranjo moč pri:

 • premagovanju destruktivnih vedenjskih vzorcev,
 • poglabljanju razumevanja samega sebe in osebni rasti,
 • izboljšanju samopodobe,
 • doživljanju stisk, tesnobe in depresije,
 • premagovanju osamljenosti,
 • poglabljanju odnosov in postavljanju ustreznih mej v odnosih,
 • prebolevanju izgube odnosa
 • razreševanju travmatičnih doživetij,
 • žalovanju,
 • zasvojenosti (kemičnih in ne kemičnih),
 • soočanju z nasiljem (lastnimi izbruhi ali izbruhih drugih),
 • motnjah prehranjevanja, …

INDIVIDUALNO ZVOČNO HARMONIRANJE TELESA IN DUHA S TERAPEVTSKIMI GLASBILI – ZVOČILI IN GLASOM

Meditativno sproščanje z zvokom in glasom nam ljubeče prinaša poglobljeno sprostitev uma in telesa pa tudi notranjo izkušnjo srečanja s samim seboj.

Že stara ljudstva so uporabljala zvok in glas za zdravljenje, podprto z inštrumenti, s plesi, rituali.

Potek sprostitve je zastavljen tako, da s pomočjo zvočnih vibracij vsakdo prejme, kar v danem trenutku potrebuje. Za nekoga je to lahko le globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, drugim pa nudi priložnost, da sprožijo notranji stik in proces harmonizacije.

Učinki so ne glede na stanje enaki, saj zvok potuje natanko tja, kjer je v danem trenutku potrebno.

Med sproščanjem lahko zaspimo, če smo utrujeni ali v stresu, lahko pa se podamo na prijetno, lahkotno popotovanje v stanju budnega sna. Sprostitev izvajamo leže, sede ali stoje, odvisno od posamezne sprostitvene ure. Namenjena je vsem starostnim skupinam. Priporočljiva so lahkotna oblačila.

Zvok je zelo močno sredstvo za prodiranje skozi še tako zaklenjena vrata psihofizične nepretočnosti (čustveni odkloni, bolečine v telesu itd…). Vibracija glasu ali zvočil pomaga pospeševati celostno regeneracijo telesa (posameznih organov in raznih posegov v telo), odpira »nezavedno in potlačeno«, spodbuja delovanje nevroloških funkcij psihofizičnega značaja, deluje na nepretočnosti in neposredno umešča v stanja »vtisov, zapisov in spominov« (traumatični dogodki, rodbinske usedline itd…).

Med igranjem ali prepevanjem, glede na posamezniku ustrezno predhodno pripravo, se zvok razširi po celotnem prostoru in nežno prodira tudi v naše (materialno) telo. Zvok je most med energijskim in materialnim svetom, prav tako tudi govorjena ali peta beseda, ki je najmočnejša energijska forma.

Kjer ni pretočnosti, se zvok ustavi in zastoj »razbija« z vibracijo. Z zvokom se harmoniramo povsem naravno in brez stranskih učinkov. Sprosti nas tudi fizično, saj vibracija pomembno vpliva na mišičje, ki zaradi stresa ali notranjega neravnovesja otrdi in izgubi prožnost.

Prav zaradi izredne moči, ki jo ima zvok na globoko umiritev uma in sprostitev telesa, je zvočna uglasitev telesa vse bolj cenjena. Bolj redno in kontinuirano, kot jo izvajamo, bolj optimistični, ustvarjalni in pretočni (fizično in emocionalno) postajamo.

Meditativna zvočna uglasitev telesa, sprostitev z zvokom in glasom je odličen pripomoček za osvobajanje, ni pa nadomestilo za uradno medicino in se je vsakdo udeležuje na lastno odgovornost.

PREVENTIVNO – KURATIVNA ZVOČNA HARMONIZACIJA TERAPEVTSKEGA ZNAČAJA

Namenjena je globoki sprostitvi in vzdrževanju vibracijskega stanja po zaključeni obravnavi ter v namene energijske higiene.

Traja lahko 60 ali 90 minut.

KROMOTERAPIJA ALI BARVNA TERAPIJA

Kromoterapija je tehnika zdravljenja, ki uporablja različne spektre svetlobe z namenom zdravljenja telesa kot celote.

S pomočjo kromoterapije spodbudimo svoje fizično telo k bolj živemu, zdravemu obstoju. Uskladijo se neravnovesja v telesu in okrepi se uravnotežen pretok energije po telesu, kar je temelj dobrega zdravja.

Z uporabo barvne svetlobe (rdeča, rumena, modra, zelena in vijola) v raznih stanjih psihofizične disharmonije, bo vibracija posamezne barve le to ponovno podporno uravnovesila in vzpostavila normalen proces v telesu.

Nekatere barve se uporabljajo pri zdravljenju različnih bolezni (depresije, alergije, …), saj so strokovnjaki mnenja, da vsaka barva koristi določenemu človeškemu organu oz. lajša simptome določene bolezni, prav tako pa barve sovpadajo z vibracijo barv energijskega sistema vsakega posameznika.

Učinkuje tudi na misli, jih sprošča ali spodbuja, pomirja in poživlja tudi našo dušo.

Barvna terapija ni enaka svetlobni terapiji. Slednja je veljavna in znanstveno potrjena, saj se uporablja za zdravljenje v klasični medicini.

Barva sama ne more ozdraviti bolezni, je pa zelo učinkovita kot podpora pri zdravljenju. Barve vplivajo na človekovo počutje, vedenje, sprejemanje in dojemanje okolice. Terapija z barvami je prav tako izjemno področje znotraj energijske – vibracijske terapije.

Dojemanje barv je subjektivno doživetje, obstajajo pa določeni učinki barv, ki imajo univerzalen pomen.

Namenjena je vsem starostnim skupinam.

SODELUJEMO S PREDSTAVNIKI PODROČJA VETERINE IN ALTERNATIVNIH PRISTOPOV ZDRAVLJENJA ŽIVALI

Čuteča bitja narave

Naši štirinožni prijatelji so čuteča bitja, ki potrebujejo našo podporo na poti morebitnega zdravljenja. S sodelovanjem veterinarjev ustrezno podpremo potek zdravljenja vašega živalskega prijatelja in sopotnika, katerega energijsko polje (EMP) se prepleta z energijskim poljem (EMP) njegovega lastnika.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

 • Za vse, ki se zavedate, da ste sami odgovorni zase in za svoje življenje ter da je vsak posameznik individuum v velikem svetu, znotraj katerega se razlikuje po lastnem DNK in EMP (elektromagnetno polje) ter da je pot vsakega posameznika na poti osvobajanja njemu lastna.
 • Za vse, ki imate blage ali težje oblike disharmonije psihofizičnega počutja – simptomatski znaki akutnih ali kroničnih bolezni, diagnostiko bolezni, blaga in izrazitejša psihološka stanja, oblike depresivnih stanj in paranoje, nespečnost, neobvladovanje jeze in agresije, občutek nestabilnosti, zmedenosti ipd.
 • Za vse, ki želite izboljšati svoje psihofizično počutje zaradi raznih bolezni, izčrpanosti, preobremenjenosti, kronične utrujenosti, občutka neobvladovanja lastnega življenja ipd.
 • Da, vsi, ki se želite globinsko psihofizično regenerirati in ohraniti dobro počutje telesa in duha, ste pri nas več kot dobrodošli.
 • Primerno za vse, ki se želite naučiti, kaj lahko sami storite zase in svoje počutje na podlagi vašega energijskega ustroja.
 • Tudi za tiste, ki ste tekom izkustev – različnih ponudnikov duhovnega napredka – doživeli obremenilne izkušnje in razočaranja.
 • Dobrodošli ste vsi, ki imate diagnozo avtoimunske bolezni.
 • To je osnova, ob prvem srečanju najprej opazimo predvsem olajšanje človeka, da je slišan, sprejet, razumljen.
 • Ljudje po začetnem pogovoru zadihajo, saj so v svojih drugačnostih sprejeti in začetna stiska, sram, negotovost se prelijejo v samozaupanje, vero vase.
 • Pogovor je bistvo vsake terapije, saj se s tem posameznik izrazi, uporabi svoj glas, to je kot trenutek novega rojstva.
 • Tudi na tem področju imamo bogate izkušnje in izjemne rezultate, dobrodošli ste vsi, ki imate izzive z neplodnostjo – psihofizični vidik.
 • Absolutno, za vse, ki imate izzive v odnosih (zasebno in poslovno) in življenjskih vlogah (mama/oče, hči/sin, predniki in rodovinske obremenitve, posvojitve, rejništva, oblike zlorab, samohranilci/samohranilke, vdovci/vdove, …).
 • Tudi za vse, ki imate izzive z vlogo starševstva in nezmožnostjo obvladovanja otroka.
 • Pri nas so vsekakor dobrodošli otroci, tudi tisti z disharmonijo izraženo skozi odklonske oblike vedenja in delovanja.
 • Vsi tisti, ki imate otroke in odrasle s prirojeno motnjo v duševnem razvoju in izzivi povezanimi s tovrstnim poslanstvom.
 • Otroci in odrasli, ki stanje duševne disharmonije živijo.
 • Na voljo smo vsem aktivnim in neaktivnim starejšim, osamljenim in zapuščenim.
 • Skozi naše delovanje, se lahko najdete tisti, ki ste obstali v trenutku življenja, izgubili stik z lastno kreacijo in zasebne ali poslovne poti ne znate zaključiti, nadaljevati ali začeti.
 • Tisti, ki ste morebiti zatrli (ali vam je bilo zatrto) hrepenenje po umetniškem izražanju s pomočjo glasbe.
 • Vsi, ki se soočate s pomanjkanjem samozavesti, lastnim nesprejemanjem, travmatičnimi izkustvi vezanimi na izpostavljanje v zasebnem in javnem življenju ter želite »osvoboditi svoj glas«.
 • Opravljamo terapije za vse, ki ste tako ali drugače izgubili ljubljeno osebo in se z občutki slovesa težko soočate ali vas celo ovirajo pri normalnem delovanju in doživljanju življenja.
 • Vsekakor, vibracijska medicina je primerna za vse, ki v svojih štirinožnih prijateljih vidite dušo čutečega bitja, ki živi, da vam služi, da vas ljubi in da vam lepša življenje in se zavedate, da ste vi njegovo vse in da je on zlitje vašega EMP sistema.
KAKOR ZNOTRAJ, TAKO ZUNAJ

Bachove cvetne esence

V holističnem ateljeju Voce Divina imamo na voljo originalne Bachove cvetne esence, ki jih prepoznate po odtisnjenemu ročnem podpisu dr. Edvarda Bacha. Pomagamo in svetujemo vam tudi glede izbire cvetnih esenc, ki so za vas v danem trenutku primerne. Svojo esenco lahko naročite na info@vocedivina.si.

OPOGUMI SE IN SE PODAJ NA SVOJO POT.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Na individualno srečanje in terapijo se lahko prijavite na spodnjem prijavnem obrazcu ali s sporočilom na terapije@vocedivina.si.

V ta namen lahko tudi svojemu bližnjemu podariš srčno darilo.