Masažni ritual »LA DIVINA« & Yoni savna

Poslušati svoje telo je umetnosti, ki ima izvor v Naravi, Moč pa v »tradiciji« in utrjevanju le te. V globinah Spomina se »zavedamo« Resnice, sodobni svet »moške energije v odnosu do ženske energije« pa s tem »zavedanjem« ni vedno v sinergiji. Tako rekoč zmeraj manj, zato ženska bolj kot kadarkoli prej potrebuje priložnost »umika in časa zase«, da se psihofizično regenerira, poglobi in prične obujati, se spominjati in osvobajati svoje Izvorno čutenje Sebe.

Masažni ritual »LA DIVINA« je deležen mednarodnih priznanj in omogoča edinstveno doživetje ženske božanskosti. V Slovenijo ga je s svojim znanjem in srčnostjo pripeljala terapevtka z zvokom in glasom, Barbara Vodnik.

18 novembra, 2022

Narava ženske

Zaradi premnogih disharmoničnih stanj smo ženske skorajda primorane obujati spomine »osvobajajočih ritualnih in zdravilnih znanj« naših prednic, ki so še »vedele in znale«. Znana Yoni parna savna oz. parna vaginalna savna je univerzalna, naravna metoda, ki so jo razvile ženske različnih kultur celotnega sveta, z Namenom preventive, podpore, energiziranja in zdravljena ginekoloških disharmonij »zavednega in nezavednega telesa«. Prav tako so ritualna savnanja služila Namenu združevanja in povezovanja žensk, ki so se tako še bolj povezale s svojo Naravo, vodstvom lune in notranjega cikla, ki v svoji barvitosti razkriva Naravo ženske.

V podporo procesom osvobajanja in harmoniranja sebe, dobrodošla v varen prostor »rdeče ali bele lune« masažnega rituala »LA DIVINA«, ki ti bo pomagal da ponovno harmoniraš svoje sveto Vesolje v skladu z Naravo, Namenom in s Seboj.

Kaj je masažni ritual in njegov pomen?

Masažni ritual »LA DIVINA« je subtilno doživljanje in masaža celega telesa, ki je namenjena samo ženskam in se izvaja okvirno v tednu polne ali prazne lune. Bodisi 3 dni pred polno/prazno luno, na sam dan polne/prazne lune ali 3 dni po polni/prazni luni, upoštevajoč tudi naravni cikel posameznice. Lahko se izvaja pred menstruacijo ali po menstruaciji. Izjemoma je lahko tudi v času »svetih dni ciklusa«, še posebej kadar je ciklus ženski »v osvobajanje in izziv« (neredne in šibke krvavitve) ali pa je že v obdobju menopavze.

Namen doživljanja masažnega rituala »LA DIVINA« je predvsem v poglobljenem in sproščenem času namenjenem ženski, njenemu svetemu obredju, njeni božanski energiji, čaščenju in harmoniranju njene naravne telesne pretočnosti kot tudi prebujanju zavedanja sebe v zdravilnem, spiritualnem in povezovalnem odnosu do »božanskosti ženske«. Lahko je tudi preprosto odmik od toka »vsakodnevnosti in prenasičenosti«.

Za ženske in dekleta

Ritual je zelo primeren za ženske, ki se zavedajo pomena zdravja, pretočnosti in svetosti svojih rodil ter ženskih cikličnih ritualov povezanih z njimi. Še posebej pa ga priporočamo ženskam in dekletom, ki imajo razne disharmonije v svojem svetem vesolju kreacije (dismenoreja, PCO in PCOS, fibroidi, virusne ali bakterijsko glivične infekcije, zadebeljen ali stanjšan endometrij, dolge in obilne krvavitve, kratke in šibke krvavitve, boleče menstruacije, izsušena sluznica, boleči spolni odnosi, miomi, polipi, endometrioze, neplodnost, hemeroidi, odsotnost čarobnosti orgazma, poporodna rehabilitacija in uravnoteženje). 

Prav tako je ritual primeren za dekleta, ki pričakujejo svojo prvo »sveto krvavitev«, kar je v različnih kulturah tudi psihofizična priprava na »iniciacijo ženske«.

Potek masažnega rituala & posebnost Yoni savne

Pri doživetju masažnega rituala »LA DIVINA« vam v uvodu pripravimo čudovito 30 minutno doživljanje Yoni parne savne. Yoni savna je vaginalna parna kopel, kamor ženska sede na Yoni stolček z odprtino skozi katero se čutno vije para zeliščnega pripravka. Za intimnost doživljanja ste pokrite z dolgim krilom, ki paro zadržuje pred uhajanjem, s prvovrstnimi izbranimi zelišči za sveto čaščenje Yoni. Po Yoni savni v umirjeno in poživljeno žensko telo vtiramo vrhunsko, toplo in naravno izbrano cvetlično olje, ki še dodatno prebuja čutenje in zavedanje, da si ženska.

Yoni parna savna ni primerna med menstruacijo, med nosečnostjo (odpira maternični vrat – nevarnost splava), če poskušate zanositi in ste bodisi v naravnem procesu zanositve ali zanositve z medicinsko pomočjo (savna očisti vse in lahko tako onemogoči proces oploditve). Prav tako ni primerna kadar spontano oz. izredno krvavite in za slednje ne poznate konkretno opredeljenega razloga. Prav tako ni primerna kadar doživljate večje izzive pri vstopu v menopavzo (vročinski oblivi, aritmije, strdki ali hujše težave s krvožilnim sistemom).

Glede na predhodno konzultacijo se bomo prilagodili potrebam in varnim pristopom uporabe Yoni parne savne in vam tako pomagali, do znatnega izboljšanja morebitnih izzivov in disharmonij.

Skrbno pripravljeno okolje zate

Masažni ritual »LA DIVINA« se izvaja v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno masažno doživetje podporne aromaterapevtske dišave, v duhu podpore ženski Duši – svečke, cvetje, kristali, izbrana glasba. Ves čas vam je na voljo energizirana živa voda iz izvira. Ob zaključku vam pripravimo tudi prvovrstni čaj »za ženske«.

Masažni ritual traja do 90 ali do 120 minut – zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsake posameznice, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja masažo je predhodno energijsko prečiščen in ustrezno pripravljen na odgovorno delo z vibracijo Energije.

Mednarodne konzultacije in priznanja

Masažni ritual »LA DIVINA« je glede na izvedbo in oblika doživetja, ki je bila tekom dodatnega usposabljanja, osebnega izkustva in želje po dodatni podpori ženskam, ki se soočajo z raznimi disharmonijami v svojem telesu in ženski naravi, porojena skozi srce in znanje Barbare Vodnik osebno in je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo. Masaža kot samostojni segment je bila deležna mednarodnih konzultacij in priznanj strokovnjakov klasične medicine (ginekologije) kot tudi strokovnjakov komplementarne, holistično-alternativne in energijsko-vibracijske medicine.

Masažni ritual je z vsemi postopki in pripomočki zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali zdravljenja.

MASAŽNI RITUAL »LA DIVINA«

Subtilno doživljanje svoje ženskosti

Preberi intimne zgodbe žensk, ki so ritual že preizkusile

Toplo vabljene.

KER STE PRIŠLI DO SEM, VAM JE BILA VSEBINA NAJBRŽ VŠEČ. 🙂

Ne zamudite novih majhnih skrivnosti življenja.