»Glasba je moralni zakon. Daje dušo vesolju, krila umu, polet domišljiji in vrača radost do življenja in vsega lepega.«

Platon

ODMIKI IN POTOVANJA

Vsak človek občasno potrebuje odmik od vsakdanjika. Odmik v katerem pozabi na vsakdanje obveznosti in si vzame čas, da si prisluhne, ponovno poveže s svojim notranjim jazom, preveri svojo življenjsko smer ter se prepusti, da življenjska in vesoljna energija ponovno preplavita njegovo notranjost.

Vsi naši odmiki in oddihi so natančno premišljeni in nadgrajeni z našimi storitvami, ki so v pomoč in podporo pri osvobajanju ter sproščanju posameznika, njegovih izzivov in blokad.

Vabljeni, da se nam pridružite na tovrstnih odmikih, ki so vselej okrepljeni s skupinskim in individualnim osvobajanjem glasu ter podprti z energijo vesolja.

DRUŽENJA, KJER SMO SPREJETI IN SLIŠANI

Združevanje z namenom prepevanja pesmi, je bil včasih način povezovanja, osvobajanja in opolnomočenja ljudi, ki so na ta način krepili medsebojne odnose, gradili temelje lastne samopodobe in samozavesti.

S pomočjo izpostavljanja so krepili svojo kreativnost, se soočali s tremo, morebitno potrebo po umiku in introvertiranosti. Mojstrili so strpnost do sebe in drugih ter na različne načine doprinašali izkustva tako v svoj, kot sočlovekov izrazni prostor.

V zadnjih stoletjih je celotno kulturno življenje in izobraževanje doživelo velike spremembe, saj danes prepevamo manj kot kadarkoli doslej.

ŽELIM SI SPOZNATI SKUPINSKA DRUŽENJA.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri posameznega dogodka, na voljo smo vam na našem elektronskem naslovu dogodki@vocedivina.si.

Več podrobnosti o skupinskih druženjih pa lahko najdete tudi na www.zavodglas.si.

S prijavo na e-novice vas bo v elektronskem nabiralniku čakalo obvestilo takoj, ko pričnemo s prijavami na nove dogodke, odmike in potovanja.