»Vsakdo je videti lep, če odvržemo svoje predsodke in pričakovanja o tem, kakšni naj bi bili ljudje videti.«

Anthony de Mello

MANUALNA ALKIMIJA HARMONIZACIJE TELESA IN DUHA »DIVINA«

Individualno sprostitveni terapevtski program

Masažni rituali in masaže se izvajajo v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle.

Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Voce divina

MANUALNI TERAPEVT – MASER

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika.

Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MASAŽNI RITUALI

Naši rituali so porojeni skozi srce in znanje Barbare Vodnik, ki je edina v Sloveniji, ki tovrstne masažne rituale prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjih. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovite prepletajoče se tehnike, ki prinašajo izjemna izkustva in blagodejno vplivajo na naše telo in duha. Rituali so ustvarjeni z namenom razvajanja in dodatne podpore, predvsem pa dviga psihofizične pretočnosti na poti osvobajanja in opolnomočenja.

Izberite svoj ritual in se prepustite edinstveni čarobnosti.

MASAŽE

Masaže v našem Holističnem ateljeju ponujajo harmonizacijo z namenom dviga vibracije, sproščanja napetosti blokad v meridianski mreži, detoksikacije stresa in krepitev vibracijsko energijskih teles, ki gradijo naš imunski sistem ter blagodejno vplivajo na vse aspekte našega zdravja.

Izberite svojo masažo in se prepustite celostnemu razvajanju.

MASAŽA »VOCE DIVINA«

Masaža »VOCE DIVINA« je v vsakdanjem življenju poznana pod nazivom »klasična ali švedska masaža«.

Z njo želimo doseči globinsko sproščanje mišic (občasne mišične krče, bolečine v vratu, nezahtevne oblike išiasa) in splošno regeneracijo celotnega telesa, s čimer posledično sproščamo tudi psihične napetosti.

Masaža »VOCE DIVINA« je tako primerna izbira za trenutke, ko želimo sprostiti ali regenerirati naše telo ter si povrniti, opolnomočiti življenjsko moč in energijo na preprost ter učinkovit način.

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MEDICINSKO TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA (Izvajamo samo v PE Solkan)

Je globinska masažna tehnika, s katero povečamo prekrvavitev mišic celotnega hrbta. S terapevtsko obdelavo teh mišic odpravljamo mišične zatrdline oz. vozle, ki nastanejo zaradi dolgotrajnega obremenjevanja mišice in motenj v lokalni presnovi.

Učinkovito lajša tudi kronične bolečine ali odpravlja akutne probleme s hrbtom (ledveni, usek, trd vrat, ishias). Z masažo ogrejemo in sprostimo mišice, kar pospeši odstranjevanje strupov, ki so se nabrali zaradi zmanjšane prekrvavitve tkiva, tako se poveča gibljivost sklepov izboljša se cirkulacija in absorpcija hranil v medvretenčne ploščice, katere se obnovijo ter sprostijo pritisk na živčne poti ob hrbtenici.

Učinki masaže:

 • zmanjšanje bolečine
 • povečanje gibljivosti sklepov
 • nižanje mišične napetosti
 • izboljšanje delovanja okvarjenega dela
 • povečanje raztegljivosti mišic in ovojnic (fascij)

Delo je usmerjeno v obravnavo človeka posamično in celostno tako fizično kot psihično. Zajema paleto različnih terapevtskih in sprostitvenih masažnih prijemov.

Skupaj s stranko izberemo najprimernejšo tehniko in metodo, saj se samo tako približamo optimalnemu rezultatu. Kjer je potrebno stranki dodatno pomagati proti bolečinam, globinskemu sproščanju in razstrupljanju mišic v terapijo vključimo stimulator mišic v kombinaciji z infrardečimi svetlobnimi grelci.

Že ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v posamezniku prilagojenih presledkih pa posledično odpravi tudi dolgotrajne kronične težave.

Medicinsko terapevtska masaža hrbta traja med 45 – 70 minut. 

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA (max 30 minut)

V prvi vrsti je namenjena osebam, ki že imajo težave s hrbtenico oz. z njo povezane težave

Prav tako pa je dobrodošla pomoč vsem, ki v svojem poklicnem življenju dodatno obremenjujejo hrbtenico (sedenje, prisilna ali stojna drža, dvigovanje težkih bremen, nošenje dojenčkov in malčkov, …) in so tako izpostavljeni večjemu tveganju za nastanek kakšnih, s hrbtenico povezanih, obremenitev oz. obolenj.

Trajanje terapevtske masaže hrbta je 30 minut. Prvi obisk je vedno nekoliko daljši zaradi uvodnega pogovora in traja približno 45 minut. Slednji je nujno potreben za izbiro ustreznih prijemov masaže, ki bodo posledično omogočili večjo kvaliteto in učinek izvedbe le te.

OBOGATENA MASAŽA ZA AKTIVACIJO IN ČIŠČENJE LIMFNEGA SISTEMA – ROČNA LIMFNA DRENAŽA  »MANI DIVINE« *obogatitev je intelektualna lastnina

Ročna limfna drenaža, je terapevtska tehnika s katero mehanično odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva, hkrati pa z vzdolžnim in prečnim raztezanjem kože stimuliramo motoriko limfnih žil.

 • Masaža za aktivacijo in čiščenje limfnega sistema »MANI DIVINE« je intenzivno obogatena oblika klasične ročne limfne masaže z blagodejnimi »aktivatorji« regeneracije sistema in je primerna za vse tiste, ki se zavedate izjemnega pomena celostne, zdrave pretočnosti in delovanja limfnega sistema.
 • Njen namen je spodbujanje in aktivacija limfe, katere osnovna naloga je skrb za razstrupljanje telesa in posledični vpliv za naše vsestransko dobro zdravje in počutje.

V primeru zdravstvenih disharmonij na področju ožilja in morebitnega limfnega sistema, nas o tem predhodno obvestite. Za vsa vprašanja in odgovore smo vam z veseljem na voljo.

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

REHABILITACIJSKA MANUALNA TERAPIJA (ni nadomestilo za predpisano zdravljenje klasične medicine)

Rehabilitacijsko manualno terapijo izvajamo ob specifičnih izzivih, ki se jim poglobljeno in z občutkom posvetimo, saj se zavedamo, da je vsak drugačen in potrebuje svoj čas obravnave ter vračanja v prvotno stanje.

Zaradi tega je čas trajanja terapije prilagojen vsakemu izzivu in za vsakega človeka posebej ter lahko traja samo 30 minut ali pa celo do 90 minut.

Vsekakor pa še posebej opozorimo, da terapija ni nadomestilo za predpisane zdravniške postopke ali zdravljenja, ampak je njihova podpora.

IZBRANA MASAŽA Z VROČIMI KAMNI – STONE TERAPIJA (LITOTERAPIJA)

Masaža z vročimi kamni je zelo podobna klasični masaži, a ima izvor v tibetanski medicini, ki je znana po svojem močnem učinku na zdravje in dobro počutje. Od klasične masaže se razlikuje v tem, da pri tej masaži uporabljamo vroče vulkanske kamne, 64 deluxe izbranih masažnih kamnov. Slednje izberemo glede na potrebo posameznika in z njimi masiramo telo ter s tem dodatno segrevamo mišice.

 • Tovrstno segrevanje telesa učinkuje na izrazito sproščanje mišic, zato ima ta masaža večji globinski učinek – zaradi bolj sproščenih mišic, je večja tudi psihofizična sprostitev. Zato je zelo priporočena za intenzivno fizično aktivne (profesionalne športnike, plesalce, profesionalce, ki pri svojem delu intenzivno uporabljate svoje telo (gledališča, vrtci, šole)).
 • Najpogosteje se masaža z vročimi kamni uporablja kot način za normalizacijo delovanja živčnega sistema in globoko sprostitev, zato je tudi zelo primerna za vse, ki ste v kolesju kroničnega stresnega delovanja, imate odgovorno delo ali doživljate življenje, ki od vas terja večjo psihološko angažiranost.
 • Zelo je primerna tudi za vse tiste, ki ste v postopku intenzivnega energijskega zdravljenja ali raznih postopkih klasičnega in drugih oblik zdravljenja (pooperativna stanja, kalcinacije, kronični vnetni procesi, …).
 • Stone terapija je izjemna podpora številnim disharmoničnim stanjem telesa in duha: glavoboli, hiper ali hipotenzija (le po posvetu z zdravnikom), kronična utrujenost (tako duševna kot telesna), depresija, apatija, nizek mišični tonus kože ter ostale neharmoničnosti stanja kože, bolečine v mišicah (fibromialgija), nespečnost in druge težave s spanjem, motnje presnove (kot dodatna terapija), zmanjšana imunost, pogosti prehladi, onkološke bolezni, bolezni srca in ožilja (v stadiju dekompenzacije), bolezni ožilja, krvavitve ali nagnjenost k njim, diabetes,

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

REFLEKSOTERAPIJA STOPAL IN DLANI

»Pokaži mi svoja stopala in povem ti, kako si!«

Refleksoterapija je več kot 5000 let stara preventivna terapevtska metoda masaže stopal in dlani, zelo učinkovita pa je tudi v procesu rehabilitacije ali post operativnih stanj.

Izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Posamezne točke na dlaneh in stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov.

S pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij vpliva na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Je odlična preventivna metoda, pri kateri terapevt lahko že zelo zgodaj prepozna neravnovesje energijskih potencialov organizma, če jo izvaja redno in tako s pritiskanjem na točke znatno vpliva na nadaljne procese poteka stanja ali bolezni.

Trajanje terapevtske refleksoterapije stopal in dlani je 30 ali 60 minut. Prvi obisk je vedno nekoliko daljši, zaradi uvodnega pogovora in traja približno 45 ali največ 90 minut. Slednji je nujno potreben za izbiro ustreznih prijemov aktivacije, ki bodo posledično omogočili večjo kvaliteto in učinek izvedbe le te.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija izvira iz besede madera, kar po špansko pomeni les. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne namene – odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože

Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas izhaja iz Kolumbije, je tehnika masaže s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki, valjčki in lopaticami.

Je 100% naravna metoda, brez alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija telesa za odstranitev celulita, zmanjšanje obsega in za napetost kože spodbudi tudi metabolizem in stimulira limfo, da odstrani strupe.

Učinki maderoterapije: 

 • pospeši limfo,
 • odpravlja zastajanje vode,
 • pomaga pri odvajanju strupov in celulita,
 • dviguje zadnjico,
 • izboljša prekrvavitev,
 • zmanjšuje obseg,
 • pospešuje proizvodnjo kolagena in elastana in tako polepša kožo,
 • učvrščuje mišice in tako bolj definirala telo,
 • celice oskrbi s kisikom.

Da dosežemo določeno spremembo na telesu je potrebnih vsaj 10 obiskov s po dvema terapijama na teden.

Maderoterapija traja 45 minut.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA (Izvajamo samo v PE Solkan)

Brazilska vakum maderoterapija po sistemu perfectbody deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na vseh nivojih,  ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi. S pomočjo vakuma raztezamo fascijo, jo delamo bolj prožno, elastično in s tem omogočamo sprostitev ujetih toksinov in večjo hidriranost ter prožnost fascije. Rezultat je odprava celulita in toksinov, manjši obseg in večji tonus kože.

S pomočjo vakuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki vase posrka kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvavitev tistih predelov, ki so bili predtem slabo prekrvavljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 
S pomočjo brazilske maderoterapije izboljšamo mikrocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuma pa posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšnji rezultat – izgubo centimetrov.
 
S pomočjo skodelic in vakuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne masažne tehnike premaknemo v limfne vozle oziroma bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstrupljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo in toksine izloči preko urina ali s potenjem.
 
Limfne kapilare postanejo bolj pretočne in posrkajo večjo količino limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa. 
 
Učinki brazilske maderoterapije:
 • bolj gladka, čvrsta in napeta koža
 • stimulira cirkulacijo krvi in limfni pretok
 • pospeši se izločanje strupov
 • zmanjša se videz celulita
 • izboljša se presnova
 • izboljša se videz strij
 • vezivno tkivo – fascija postane bolj prožna
 • spodbuja nastajanje kolagena in elastina
Ker je Brazilska maderoterapija nekoliko bolj intenzivna tehnika se priporoča  kombinacija le te s klasično maderoterapijo. Na podlagi osebnega posveta maderoterapevt sestavi stranki primeren paket maderoterapij. 
 
Trebuh, noge, zadnjica, 60 minut.

MASAŽA »TALLADA« – starodavna majevska masaža celega telesa

Izvira iz Majevske tradicionalne medicine, namenjena je ženskam in moškim vseh starosti. Tallada se posveča celemu telesu ne samo trebuhu, kot to ponavadi povezujejo z Majevskimi masažami.

Z njo odstranjujemo stare energije in omogočamo novim, da vstopajo v telo. Na ta način dosegamo prečiščevanje in povečanje psihofizične energije, ponovno »pretočnost« telesa ter globoko sprostitev.

Namen Tallade je povrnitev »centra telesa« v prvoten položaj, čemur z drugo besedo rečemo tudi »osrediščenje«. Ponavljamo jo toliko časa, da se ponovno vzpostavi prvotno stanje.

 • Masaža je zelo primerna tudi za ženske, ki imajo težave z zanositvijo, saj se te lahko pojavijo tudi kot posledica napačne postavitve organov oz. »ne osrediščenja« telesa.
 • Prav tako je primerna za ženske z medicinsko nepojasnjenimi motnjami ginekološkega področja.

Masaža traja do 60 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MASAŽA »PANONIA DIVINA« *obogatitev je intelektualna lastnina

Masaža »PANONIA DIVINA« je kombinacija različnih masažnih tehnik terapevtskega značaja z uporabo izbranega masažnega olja in rastlinskih pripravkov področja neokrnjenega predela Slovenije – Prekmurja, dela nekdanje mogočne rimske province Panonije.

Prekmurje je »dežela, kjer se čas ustavi«. Hišice s slamnato streho, starodavne magične pripovedke, štorklje, mlini in splavarjenje na Muri, Otok ljubezni, lončarstvo in tradicija premnogih običajev, značilna prekmurska gibanica, toplina ljudi in barvitost izrazite govorice, močna energijska področja, katera blagodejno vplivajo na fizično zdravje človeka in še in še bi lahko naštevali značilnosti in lepote enega najbolj avtentičnih predelov naše majhne dežele.

 • Ta masaža vrača nedefinirano izgubo psihofizične moči, okrepi živčevje in naravno pretočnost meridianske mreže, lajša razne oblike glavobolov in revmatske težave, pomaga pri vnetih sklepih in bolečih mišicah, pri bolečinah v hrbtu in ugodno deluje na zmanjšanje nervoze in depresije.
 • Pomaga tudi pri osvobajanju obremenjenih družinskih vezi, vrača h koreninam, k lepoti narave in nas izrazito povezuje s temeljnim energijskim centrom, povezanim z našim telesom in obstojem »TUKAJ in SEDAJ«.
 • Zelo je primerna za vse, ki so v obdobju žalovanja ali so ostali »ujeti« v preteklosti brezskrbne mladosti, kjer se s pomočjo sprostilnega osvobajanja vezi lahko znova povežemo s svojim notranjim otrokom in si dopustimo trenutke notranjega miru.
 • Masaža »PANONIA DIVINA« je primerna tudi za vse »ljubitelje Prekmurja« ali željne zgolj doživetja le tega, saj je masaža, ki vam jo nudimo v Holističnem ateljeju Voce divina doživetje drugačnosti brez primere.
 • Za vse, ki se kot hedonistični Rimljani želijo prepustiti intenzivnemu doživljanju »brezčasja«, ki želijo preko sprostitve in ponovne aktivacije čutil znova regenerirati in ponegovati telo ali si povrniti osebno moč duha in doživljanje vsakdana.

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI »ERBE DIVINE«

Masaža z zeliščnimi snopki je starodavna azijska tehnika masaže, kjer kombiniramo različne masažne tehnike s polaganjem (primernim pritiskanjem) zeliščnih snopkov na določene akupunkturne, kot tudi energijske točke telesa.

Arome toplega in skrbno izbranega masažnega olja ter eteričnih olj zdravilnih zelišč v segretih snopkih, dodatno sproščajo telo in nas popeljejo na sončna popotovanja.

 • Masaža »ERBE DIVINE« je primerna za vse, ki si želite sprostiti telo in uživati v prijetnih trenutkih razvajanja.

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MEDITERANSKA MASAŽA »IL DIVINO MEDITERANEO« *intelektualna lastnina

Mediteranska masaža »IL DIVINO MEDITERANEO« je kombinacija različnih sprostitveno terapevtskih tehnik in uporabe zeliščno terapevtskih olj mediteranskega področja.

 • Ta masaža vrača izgubljeno moč, krepi živčevje, lajša težave s kožo, omili fizične preobremenitve (teža, stanje na nogah, statična drža, ročna dela, vnetni ramenski obroč, kalcinacije) in ugodno deluje na zmanjšanje nervoze in depresije.
 • Znatno pomaga pri raznih čiščenjih telesa in kože, postenju ali nadzorovanemu procesu vzpostavljanja ravnovesja telesne teže, kjer s celostnim pristopom lahko dosegamo zdrave in energije polne rezultate.
 • Primerna je za vse ljubitelje Mediterana, tiste, ki težko pričakujejo počitniške dni ter vse, ki si želijo globoke sprostitve in hkrati regenerirati svoje telo ter se pripraviti na brezskrbnost poletnih dni.

V Holističnem ateljeju Voce divina, vam slednje pričaramo v obliki nepozabnega doživetja in priprave na oddih, ki mnogokrat prehitro mine.

Poskrbite, da že doma odložite vse, česar na dopustu ne potrebujete. Sicer boste dopust potrebovali od njega samega.

Masaža traja do 60 ali 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

MASAŽA S TOPLIMI AROMATERAPEVTSKIMI OLJI »OLIO DIVINO«

AROMATERAPIJA je veda o uporabi eteričnih olj, ki v svoji avtentičnosti vplivajo na doživljanje in harmoniranje čutil in čustev, prispevajo k izboljšanju zdravja, telesne in duhovne vitalnosti.

Veja komplementarne medicine, izhajajoč iz starodavne tradicionalne grške medicine, je za zdravljenje in ohranjanje zdravja, uporabljala aromatične zdravilne rastline in njihove izvlečke.

 • Z masažo »OLIO DIVINA« želimo tudi s pomočjo skrbno izbranih aromaterapevtskih esenc doseči globinsko sproščanje mišic (vnete mišice, bolečine v vratu, išias) in regeneracijo celotnega telesa, s čimer posledično s toplino segrevanja sproščamo tudi psihične napetosti s pomočjo obogatenega vdiha zdravilnih vonjev.
 • Primerna je za vse, ki se zavedate blagodejnega aromaterapevtskega pristopa, s katerim lahko znatno regeneriramo področja dihal in glave (sinusi, migrene), kožnih disharmonij, stanj kronične utrujenosti in nenazadnje doživljanja notranjih psihofizičnih stisk, ki se odražajo v obliki fobij, nevarnosti, neprizemljenosti, tesnobnosti, …
 • Zelo primerna za vse, ki se radi ukvarjate s terapevtskimi dejavnostmi, skrbite za svoje vadbe umirjanja in čuječnosti, se zavedate, da je vonj zelo močno čutilo komunikacije, ki nam pomaga zgraditi most med zavednim in nezavednim.

Masaža »OLIO DIVINA« je tako primerna izbira za trenutke, ko želimo sprostiti ali regenerirati naše telo ter si povrniti, opolnomočiti življenjsko moč in energijo s pomočjo »BOŽANSKIH OLJ«.

Masaža traja do 60 ali 90 min, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

ANTISTRESNA INDIJSKA MASAŽA GLAVE (izvajamo samo v PE SOLKAN)

Indijska masaža glave je starodavna ajurvedska masaža, kjer z učinkovito tehniko pritiskov na akupresurne točke zmanjšamo napetosti v vratu, glavi in zgornjem delu hrbtenice, s tem povečamo prekrvavitev in popolnoma sprostimo misli.

Masaža pomaga pri:

 • glavobolih,
 • migrenah,
 • napetosti v vratu, glavi, očeh in obrazu,
 • kroničnimi bolečinami v hrbtenici in vratu,
 • vznemirjenosti,
 • telesni napetosti,
 • tesnobi, anksioznosti, stresu
 • nespečnosti,
 • utrujenosti,
 • oslabljenemu imunskemu sistemu.

Z indijsko masažo glave se izboljša prekrvavitev lasišča, pomaga tudi pri preprečevanju izpadanja las, razstruplja telo in poveča cirkulacijo. Po masaži se počutimo razbremenjeni in sproščeni.

Masaža traja 50 minut.

LIFTING MASAŽA OBRAZA (izvajamo samo v PE SOLKAN)

Lifting masaža obraza je izvirna manualna tehnika, katera zajema načela zahodnih lepotnih pristopov, po drugi strani pa vključuje tudi starodavne znanosti vzhodnjaške medicine.

Gre za zelo učinkovito masažno tehniko s katero aktiviramo vse procese v koži in pospešimo obnavljanje celic ter ji tako povrnemo bolj zdrav in sijoč videz.

S pritiskanjem na živčne končiče odpravimo znake utrujenosti in stresa ter stranko pomirimo in sprostimo. Z manualnim liftingom predvsem stimuliramo, postavimo na mesto in tonificiramo vse mišice obraza ter s tem dosežemo pomlajevalni učinek. Po koncu masaže kožo obraza in dekolteja dodatno sprostimo in pomirimo s hranilno masko.

Celotna nega je zasnovana kot intenzivna nega s po eno ali dvema seansama na teden v trajanju vsaj 6 tednov, nato pa vzdrževanje enkrat na mesec.

Masaža traja 60 minut.

ŠAMANSKA MASAŽA (izvajamo samo v PE SOLKAN)

Šamanska masaža je posebna, popolnoma drugačna, mistična, a hkrati izjemno učinkovita masaža.

Že tisočletja šamani po celem svetu s svojim neverjetnim poznavanjem energijskih struktur in vozlišč, pomagajo ljudem odpravljati mišične napetosti in čustvene blokade.

Pri šamanski masaži s posebnimi prijemi nežno pritiskamo na energijska vozlišča celega telesa ter tako globinsko sproščamo tkiva in odpravljamo čustvene blokade.

Po masaži se boste počutili sproščeno, lahkotno in razbremenjeno.

Masaža traja 50 minut.

POSKRBITE ZA SVOJE TELO IN SPROSTITEV DUHA TER SE PREPUSTITE TRENUTKU ČASA IN PROSTORA.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje, vam z veseljem svetujemo.

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu spa@vocedivina.si.

V ta namen lahko tudi svojemu bližnjemu podariš srčno darilo.