Voce divina

STARODAVNI MASAŽNI RITUAL »BOGINJA HATOR«

*intelektualna lastnina

»Ritual BOGINJA HATOR je bil zame kot poslovni ženski in materi, z intenzivno izpopolnjenim časom, darilo sebi. V hitenju življenja sem, zaradi stresa in izčrpanosti, izgubila stik z žensko znotraj sebe in posledično so sprva neopaženim izzivom sledile resnejše težave in vse bolj in bolj nenavadna stanja itd… Kar je seveda vodilo v popolno izgubo ciklusa in nastop menopavzalnega obdobja, na katerega nisem bila pripravljena. Doživela sem trenutek streznitve in stiske. Ritual me je opomnil na prelepe trenutke s seboj in me opogumil, da sem vredna trenutkov zase v prav slehernem obdobju življenja. Postavila sem se na prvo mesto in po nekaj obiskih so na videz veliki izzivi izzveneli. Obdobje menopavze sem spoznala kot novo priložnost in sem navdušena. TOPLO PRIPOROČAM!«

Sanja

HATOR je mogočna boginja neba, ljubezni, lepote, veselja, materinstva, tujih dežel, glasbe, plesa in plodnosti. Je sončna boginja, boginja neba in pramorja, pa tudi boginja tujih dežel, žensk, svečanosti itd. Hator je arhetip kozmične matere, tako da se njene lastnosti pojavljajo skoraj pri vseh ženskih božanstvih.

Dekleta v staroegipčanskem »haremu« so se tudi glasbeno izobraževala. Učila so se igranja na več glasbenih inštrumentov, kot so lutnja, harfa, flavta, lira, poleg tega pa tudi petja in plesa. Te veščine so imele magičen namen. Z njimi so prebivalke »harema« odganjale zle in obenem privabljale dobre sile. Ples kot sveto dejanje osvobajanja naj bi si zamislila prav boginja Hator.

»Predstavlja nebeško maternico iz katere izvira življenje.«

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno vsem ženskam v po rodni dobi, ki doživljajo sebe kot »cvet najlepših let« in ki se zavedajo svečanosti vstopa v mogočno, kreativno in energije polno obdobje menopavze.

  • Zelo je primerna za vse tiste dame, ki se soočajo z izzivi perimenopavze (pred menopavzalnega obdobja), stiskami in čustveno nestabilnostjo na poti vstopa v novo obdobje, spremljajočimi se telesnimi spremembami in premnogimi mislimi, ki kalijo dušni mir in spanec, v katerem bi se lahko sproščene regenerirale.
  • Vsem materam, ki ste na prvo mesto postavljale dom in družino in tekom let pozabile nase in na svoje dobro počutje ter se zavedate, da prihaja vaš čas in da je notranja harmonija srca doma – matere, temelj srečnega in zdravega doma vseh, ki v njem prebivajo.
  • Vsem damam, ki ste se soočile z razhodom, ločitvijo ali slovesom partnerja, kar je zaznamovalo vaše doživljanje življenja in vas v njem, pustilo sledi na telesnem nivoju in se ob spoznanju slednjega preprosto želite spomniti lastne vrednosti, se ponovno srečati in znova zaživeti v zavedanju lastne lepote.
  • Tistim damam, ki ste se odločile globoko pogledati v oči in ste pripravljene storiti nekaj zase in svojo »notranjo deklico«.

Namen doživljanja

  • Globoko si pogledati v oči in pripravljenost storiti nekaj zase in svojo »notranjo deklico«.

*Starodavni masažni ritual »BOGINJA HATOR« je glede na izvedbo, obliko doživetja in želje po dodatni podpori ženskam, ki se soočajo z raznimi disharmonijami v svojem telesu in ženski naravi, porojen skozi znanje in srce Barbare Vodnik osebno, ki je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 90 do 120 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsake posameznice, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu spa@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

spa@vocedivina.si

+386 41 430 123

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00