window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-4F4FYQJ2E8');

Najnovejši pretekli dogodki

Vocal Odyssey delavnica z Nessi Gomes v Sloveniji

Hiša Lisjak, Vransko Miklavž pri Taboru 11b, Tabor

Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov. “Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

100€ do 18. 8. 2023

NESSI GOMES – PRVIČ V SLOVENIJI

Ljubljanski grad Grajska planota 1, Ljubljana

V sklopu svoje evropske turneje, v Slovenijo prvič prihaja ena najuspešnejših in svetovno priznanih glasbenic, Nessi Gomes. Pevka portugalsko-britanskega rodu, izjemna tekstopiska in avtorica, nam bo ustvarila vokalno popotovanje, skozi njej edinstveno in v dušo segajoče interpretiranje izpovedne, avtorske glasbe, kot tudi tradicionalne portugalske glasbe (Fado), za katero pravi, da je čustvena in »večja od Življenja«.

40€

Meditativni večeri Zavoda GLAS | Prost vstop

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana

Vabljeni na ponedeljkove skupinske vodene meditacije Zavoda Glas, ki bodo potekale pod vodstvom Jureta Karlina. Vsak ponedeljek ob 19. uri bomo za vse, ki potrebujete odmik od ustaljenosti in rutine vsakdanjika, v dvorani Zavoda Glas prostor namenili vodenim meditacijam, ki so dostopne vsem in vsakomur, ki slednje želi ali potrebuje.

PROST VSTOP
Go to Top