Voce divina

STARODAVNI TERAPEVTSKI RITUAL »MOGOČNI ODIN«

*intelektualna lastnina

»Kot moški priznam, da se tudi v sanjah ne bi prijavil na kakšen ritual, če žena ne bi vztrajala, da ji bom hvaležen, ko bom izkoristil darilo in priznati moram, pa ne zato, ker ima žena vedno prav, da je tokrat res imela. Terapevtski ritual MOGOČNI ODIN ni klasična masaža, tudi ni nekaj, kar bi morda moški pod takšnim imenom pričakovali in hvala bogu da ne, ker to je pa nekaj, kar moški dejansko nimamo, a krvavo potrebujemo. Tisti trenutek zase, kjer se moramo tudi mi zazreti v svoje globine, kar ne počnemo radi, a zaradi tega nismo nič manj moški. Tudi opisovati ne znamo, zato bom rekel le to – Fantje, tole je pa zakon! Upam, da mi bo žena to še kdaj »privoščila«. Top regeneracija. Hvala!«

Rok

ODIN je v nordijski mitologiji vrhovni bog, bog modrosti, vojne pa tudi bog zmage, magije, poezije in lova. Simbolno odraža primarno energijo arhetipa moškega, ki ga z lahkoto »spoštujemo«.

S svojimi mislimi, besedami in dejanji omogoča polnost in brezmejnost arhetipa ženske, ki ga izpolnjena, v potrebi po varnosti, izpolnjuje v njegovi potrebi po spoštovanju. Zaveda se njene globine in brezmejnosti, da se ona lahko zave mogočnosti njegove modrosti in skrivnostnosti. Jo ljubi, kljub vsem njenim drugačnostim ali prav zaradi njih. Odin odraža moškega z razvito čustveno inteligenco, ki ženski dopusti njeno mesto in sebe spoštuje v vlogi moškega.

»Skupaj z Njo, je tudi On opolnomočen in v popolni svobodi svojega obstoja.«

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno vsem moškim (gospodom in mladeničem), ki se zavedajo pomena uravnoteženosti in pretočnosti.
  • Posebej za gospode in mladeniče, ki imajo razne disharmonije v svojem kraljestvu božanske energije (feminilnost, erektilna disfunkcija, benigno povečanje prostate, vnetni prostatitis, sečni ali ledvični kamni, prekomerno aktiven sečni mehur, uhajanje seča, nokturija, andropavza, rak prostate ali ledvic, disharmonija hormonskega sistema, hemoroidi, popolna impotenca, neplodnost, delno upadanje potence, varikokela in druge moteče spremembe v mošnji ali na lingamu, pretirana čustvena navezanost na mater, podrejenost ali potreba po nadvladi ženske energije, ozaveščene odklonske fantazije in spolne zasvojenosti, strah pred očetovstvom ali nezmožnost sprejemanja odgovornosti, …).

  • Vsem tistim moškim, ki so pripravljeni na poglabljanje čustvene inteligence, notranjega umirjenja in zrelo partnerstvo.
  • Še posebej dobrodošli očetje, ki se zavedajo lastne vloge v življenju in vzgoji svoje deklice/dečka.

  • Tistim, ki so bili v zvezah prevarani, zapuščeni in so izgubili zaupanje vase in v pravo naravo ženske energije, ki ne zmorejo koraka da bi izstopili iz nezdravega partnerstva ali slednjega zaradi strahu ustvarjajo, so ovdoveli, …
  • Vsem moškim, ki niso uspeli ali zmogli izmojstriti svojih mladostnih sanj, hobijev, ciljev in v njih bili zatrti ali neuslišani.
  • Gospodom in mladeničem, ki so nesamozavestni, neslišani ter se kot takšni borijo z blagimi ali globokimi oblikami depresije in melanholije, so v procesu kakšnega zdravljenja (pritisk, infarkt, kap, težave z želodcem, slinavko, jetri, …).

Namen doživljanja

  • Predvsem v poglobljenem sproščenem času namenjenem moškemu, kjer se lahko sooča s seboj, svojimi izzivi in strahovi, izraža svoje stiske, se posveti aktivaciji meridianske mreže samozdravljenja, krepi notranje mišice, harmonira naravno telesno pretočnost, osvobaja blokade predsodkov in neurejenih odnosov primarne družine. Krepi samozavest, kot tudi prebuja zavedanje sebe v zdravilnem, spiritualnem in povezovalnem odnosu do »božanske moške energije«.

  • Lahko je tudi preprosto primeren odmik od toka »vsakodnevnosti in prenasičenosti«.

*Masažni ritual »MOGOČNI ODIN« je glede na izvedbo, obliko doživetja in želje po dodatni podpori MOŠKIM, ki se soočajo z raznimi disharmonijami v svojem telesu in moški naravi, porojen skozi znanje Barbare Vodnik osebno in je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 60 do 90 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu info@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

info@vocedivina.si

+386 51 672 217

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00

PREBERI IZKUŠNJE LJUDI IN NJIHOVE INTIMNE PRIPOVEDI
VSI RITUALI