window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-4F4FYQJ2E8');

Postavitev družine z Matejem Škufco

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana, Slovenija

Seminarji pod vodstvom Mateja in Brigite Škufca so namenjeni vsem tistim, ki želijo prevzeti svojo odgovornost, biti v svoji moči in izboljšati svoje odnose.

190€

PRIPOROČAMO Inovativne postavitve življenja s Carlom Petrom Strommerjem

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana, Slovenija

Z metodo Postavitev življenja, ki jo je razvil Carl-Peter Strommer, boste lahko pogledali v ozadje vzrokov in počasi, korak za korakom našli pot ljubezni do samega sebe in do življenja. Tako boste lahko aktivirali lasten potencial samozdravljenja.

40€ – 200€

Postavitev družine z Matejem Škufco v Rabcu

Valamar Sanfior Hotel & Casa, Rabac Lanterna 5, Rabac, Hrvaška

Na tokratnem seminarju v Rabcu se bomo v objemu morja in narave, prepustili strokovnjakoma s področja postavitve družine. Seminarji pod vodstvom Mateja in Brigite Škufca so namenjeni vsem tistim, ki želijo prevzeti svojo odgovornost, biti v svoji moči in izboljšati svoje odnose.

390€

Flow joga z Moniko Klinar

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana, Slovenija

S flow jogo do odkrivanja resničnega sebe. Vabljeni vsak četrtek med 18. in 19.30 uro v dvorano Zavoda Glas Ljubljana. Poleg telesnega aspekta joge, krepitve fizične moči telesa in povečanja njegove gibljivosti, se bomo posebej osredotočali na...

12€

Jesenski odmik ob morju z Barbaro Vodnik

Valamar Sanfior Hotel & Casa, Rabac Lanterna 5, Rabac, Hrvaška

Vsak človek občasno potrebuje ODMIK od vsakdanjika, odmik v katerem za trenutek »RAZMISLI« o poteku lastne ustaljene »rutine«, si vzame ČAS, ne le da pogleda, ampak VIDI, ne le da prisluhne ampak SLIŠI, ne le da se uči ampak OSVOBAJA.

333€

Zvočne meditacije »GLAS« z Barbaro Vodnik v Novi Gorici

Dom kulture KS Kromberk-Loke Ulica Vinka Vodopivca 72, Nova Gorica, Slovenija

Novembrska zvočna meditacija: »ZAPRI OČI, DA VIDIŠ.«. Zvočne meditacije »GLAS« nas osvobajajo energijskih zastojev in blokad, energizirajo nas s čisto in človeku ustrezno vibracijo zvoka, Glasu ali zvočno-svetlobno frekvenco.

30€

Starodavne nordijske rune – tečaj in certifikat

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana, Slovenija

Čas je, da se premaknete naprej ter v svoje življenje vnesete osvobajanje. To je pot opolnomočenja, ki ga prebujajo in v vaše življenje prinašajo rune. Po opravljenem tečaju boste prejeli certifikat ter mentorstvo za 90 dnevno samostojno vajo in delo z runami. Tečaj vodi Barbara Vodnik.

Odmik za dušo – Meditativno osvobajanje Glasu

Valamar Sanfior Hotel & Casa, Rabac Lanterna 5, Rabac, Hrvaška

Vsak posameznik bi se moral pobliže spoznati z najosnovnejšim in najpomembnejšim virom energije pri človeku. To je njegovo dihanje. V kolikor proces dihanja združimo z občutkom meditiranja in osvobajanja Glasu, lahko usvojimo edinstveno obliko samopomoči, ki nam služi na poti osebnostnega in duhovnega razvoja. Jedro tokratnega odmika sestavlja varen prostor, kjer bo sleherni posameznik, skozi spoznavanje svojega diha in Glasu, zmogel na drugačen način posvetiti pozornost poglabljanju svoji poti in zanj pomembnim stvarem.

369€ Program z nastanitvijo

Odmik opolnomočenja v Prekmurju

Dom duhovnosti Kančevci Kančevci 38, Križevci, Slovenija

Vabljeni na odmik opolnomočenja v prelepo Prekmurje. V skupnih treh dneh druženja, v času prebujenja, prerojevanja in transformiranja, bomo s terapevtskimi vajami ter z usmeritvijo Navznoter, osvobajali in krepili lastno moč elektromagnetnega polja. Obdani z naravnimi frekvencami matere Narave bomo sebe krepili v samozaupanju in premagovanju lastnih preprek.

222€ Program z nastanitvijo

Meditativni večeri Zavoda GLAS | Prost vstop

Zavod Glas Cesta 24. junija 23, Ljubljana, Slovenija

Vabljeni na ponedeljkove skupinske vodene meditacije Zavoda Glas, ki bodo potekale pod vodstvom Jureta Karlina. Vsak ponedeljek ob 19. uri bomo za vse, ki potrebujete odmik od ustaljenosti in rutine vsakdanjika, v dvorani Zavoda Glas prostor namenili vodenim meditacijam, ki so dostopne vsem in vsakomur, ki slednje želi ali potrebuje.

PROST VSTOP

NESSI GOMES – PRVIČ V SLOVENIJI

Ljubljanski grad Grajska planota 1, Ljubljana, Slovenija

V sklopu svoje evropske turneje, v Slovenijo prvič prihaja ena najuspešnejših in svetovno priznanih glasbenic, Nessi Gomes. Pevka portugalsko-britanskega rodu, izjemna tekstopiska in avtorica, nam bo ustvarila vokalno popotovanje, skozi njej edinstveno in v dušo segajoče interpretiranje izpovedne, avtorske glasbe, kot tudi tradicionalne portugalske glasbe (Fado), za katero pravi, da je čustvena in »večja od Življenja«.

40€

Vocal Odyssey delavnica z Nessi Gomes v Sloveniji

Hiša Lisjak, Vransko Miklavž pri Taboru 11b, Tabor, Slovenija

Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov. “Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

100€ do 18. 8. 2023
Go to Top