Voce divina

MASAŽNI RITUAL »LA DIVINA«

*intelektualna lastnina

»Sem ena tistih, ki sem se našla skoraj v opisu vsega, kar predstavlja ritual LA DIVINA. Rituala s parno savno nisem poznala. In sem poskusila, saj sem dobila te božanske trenutke v poklon od prijateljice. Vedela sem, da so moji izzivi proces, a brez dvoma se je pričel že v trenutku, ko sem stopila v prostor, zame pripravljen, kot bi prišla v tempelj. Kakšno spoštovanje gospe Jasne, gospe Barbare. Bila sem brez besed in solze so tekle kar same. Vse to je bilo samo zame in sploh si nisem želela da se konča, da bi morala oditi. Rituali so me spodbudili, da sem se začela prebujati in da intenzivno delam na sebi, tako da ponosna priznam, da nisem več enaka in da sem vsak dan bližje sebi. Ritual je prava čarovnija, ki jo je potrebno doživeti! Hvala, da ste!«
Katarina
»Ritual LA DIVINA smo poklonili naši cvetoči mladenki, ko se je prvič srečala z Naravo ženske. Sprva boječa se je v toplini individualnega odnosa povsem sprostila in razgovorila ter pridobila odgovore na mnoga vprašanja, ki se porajajo v takšni mladi ženski. Prej odklonilna je že po prvem ritualu, z velikim spoštovanjem, posegla po velikih znanjih naših prednic in se odprla tudi v najinem odnosu, ki je bil primeren razvojnemu obdobju. Zame je to bilo najlepše darilo in Barbara, hvala! Moja hči se rada vrača in se razvija kot sem si zanjo lahko samo želela. Hvala v imenu mater hčera.«
Nina

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno vsem ženskam, ki se zavedajo pomena zdravja, pretočnosti in svetosti svojih rodil ter ženskih cikličnih ritualov povezanih z njimi.

  • Še posebej za žene in dekleta, ki imajo razne disharmonije v svojem svetem vesolju kreacije (dismenoreja, PCO in PCOS, fibroidi, virusne ali bakterijsko glivične infekcije, zadebeljen ali stanjšan endometrij, dolge in obilne krvavitve, kratke in šibke krvavitve, boleče menstruacije, izsušena sluznica, boleči spolni odnosi, miomi, polipi, endometrioze, neplodnost, hemeroidi, odsotnost čarobnosti orgazma, poporodna rehabilitacija in uravnoteženje).

  • Primerno za dekleta, ki pričakujejo svojo prvo »sveto krvavitev«, kar je v različnih kulturah tudi psihofizična priprava na »iniciacijo ženske«.

Namen doživljanja

  • Predvsem v poglobljenem sproščenem času namenjenem ženski, njenemu svetemu obredju, njeni božanski energiji, čaščenju in harmoniranju njene naravne telesne pretočnosti.

  • Prebujanje zavedanja sebe v zdravilnem, spiritualnem in povezovalnem odnosu do »božanskosti ženske«.

  • Preprosto odmik od toka »vsakodnevnosti in prenasičenosti«.

*Masažni ritual »LA DIVINA« je glede na izvedbo, obliko doživetja in željo po dodatni podpori ženskam, ki se soočajo z raznimi disharmonijami v svojem telesu in ženski naravi, porojen skozi srce in znanje Barbare Vodnik osebno in je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Ritual, kot samostojni segment, je bil deležen mednarodnih konzultacij in priznanj strokovnjakov klasične medicine – ginekologije, kot tudi strokovnjakov holistične energijsko – vibracijske medicine.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 90 do 120 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsake posameznice, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

PREBERI ZAPIS O LA DIVINI IN YONI PARNI SAVNI

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu info@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

info@vocedivina.si

+386 51 672 217

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00

PREBERI IZKUŠNJE LJUDI IN NJIHOVE INTIMNE PRIPOVEDI
VSI RITUALI