Voce divina

ZVOČNO MASAŽNI RITUAL »DIVINA SARASWATI«

*intelektualna lastnina

»Ritual DIVINA SARASWATI me je navdušil do te mere, da sem ga in ga še poklanjam vsem, ki jim želim nekaj tako nepozabnega. Ne najdem besed, ki bi to lahko opisale. To je kot fuzija čutil, ki jih telo doživlja celoten čas. Vibriralo je vse kar sem in nisem in to ni le sprostitev, to je mnogo, mnogo več in spomin na občutke se je še nekaj dni kot val pojavljal v mojem telesu in me vračal v nepozabno potovanje. To je prava zvočna kopel po meri, kaj kopel. Kirurgija. Hvaležna do neba se vedno znova vračam.«

Jasmina

SARASWATI je indijska boginja modrosti, učenja in govora. Skozi učenje se človek mojstri v izbiri med pravilnim in napačnim ter primernim in neprimernim.

Njena značilnost je prav sposobnost razlikovanja med bistvenim in nebistvenim, kar osvobaja pot do modrosti. Prevozno sredstvo Saraswati je labod, saj ima le ta lastnost razločevanja.

»V naša življenja prinaša umetnost, glasbo, ples, literaturo in kulturo.«

Namen doživljanja

  • Vibracija zvoka je kot notranja masaža brez dotika, ki se v povezavi z zunanjo masažo dotika telesa preplete v sinergiji namena in postane zvočna hrana za telo in duha.
  • Zvočno masažni ritual ima največji učinek, kadar se mu prepustimo brez slehernega pričakovanja. Takrat se porodi čarobnost doživljanja v vsej svoji polnosti.

  • Tretmaji rituala so popolnoma individualno zastavljeni, nimajo omejitve v ponovitvah in nikakor niso »samo zvočna kopel«.

  • V Holističnem ateljeju Voce divina, boste doživeli edinstveno zvočno potovanje, saj bo prikrojeno navodilom vaše lastne vibracije.

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno vsem ljudem, odraslim, otrokom, starejšim, nosečnicam, otrokom in odraslim s posebnimi potrebami ali raznimi prirojenimi disharmonijami – za kar vas vljudno prosimo, da nas obvestite ob prijavi zaradi morebitne priprave prostora, saj vsem želimo nuditi toplino domačnosti in udobja.
  • Vsakomur, ki se želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju ter hkrati uživati popolno pozornost namena časa in prostora, ki je v celoti namenjen zgolj in samo posamezniku – to je »vaš trenutek v času«.

  • Vsakomur, ki se želi celostno prepustiti osvetljevanju in vibriranju čustvenih, miselnih in fizičnih blokad, bodisi v celicah ali pretočnosti meridianske mreže.
  • Zelo primerno je tudi za vse tiste, ki ste s samospoznavanjem šele pričeli in potrebujete podporo pri začetnih korakih, ko moč mentala utegne preizkušati moč volje in pripravljenosti na spremembe.
  • Vsem tistim, ki ste v obdobju življenja ali trenutnem stanju delovanja, ki vas močneje preizkuša in potrebujete večjo podporo pretočnosti do trenutka osvoboditve, kateremu sledi transformacija (ločitev, smrt, izguba službe, nepričakovane in neželene selitve, občutki strahu zaradi naravnih sprememb, na katere ne moremo vplivati, ne zmorete pozabiti ali odpustiti, ste ujeti v »času in prostoru«, ste bili priča dejanjem kriminala ali zlorabe …). Olajšani in sproščeni lažje osvobajate občutja v vsakdanjih življenjskih situacijah, katere se lahko zaradi vaše »previbriranosti« pričnejo spreminjati po naravnih fizikalnih zakonih »razmagnetenja«.

  • Vsem, ki uživate v zvokih ropotuljic, stresal, bobnov in ostalih tolkalih, piščali, tibetanskih in kristalnih posod, zvončkov, ostalih kristalnih glasbil, monochord-a, etno glasbil sveta, klaviature, vokala

*Zvočno masažni ritual »DIVINA SARASWATI« je glede na temeljno izhodišče izvedbe, obliko doživetja in želje po dodatni podpori posamezniku v danem trenutku, porojen skozi znanje in srce Barbare Vodnik osebno, ki je edina v Sloveniji, ki tovrstni zvočno masažni ritual izvaja na takšen način, s tovrstnim zvočnim zaporedjem, prepletenim z avtentičnim podpisom vaše vibracije. Je tudi glasbenica in strokovna terapevtka bogatih znanj za izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 90 do 120 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu spa@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

spa@vocedivina.si

+386 41 430 123

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00