YONI PARNA SAVNA “DEA DIVINA”

“Dea divina” naj vas vedno znova spominja, da je to samo Vaš in z Vašo Namero usklajen “prestol”.

Yoni parna savna “Dea divina” je iz popolnoma naravnih materialov ročno izdelan stolček – prestol z odprtino, skozi katero se čutno vije para zeliščnega pripravka. Edinstvenost se odraža skozi dodelano osebno konotacijo vsake posameznice. Zeliščni pripravek, ki se vije skozi odprtino Yoni stolčka, je prilagojen potrebam in željam posameznice, namenjen za podporno zdravljenje, nego ali preprosto za “obredno meditativno čaščenje” Svetosti ženske.

Sveti prostor

Yoni – “Vir, Izvor, Sveti prostor – bivališče Svetega, Vonj vesolja, Naravna vrata rojstev”, v sanskrtskem jeziku abstraktna, anikonična predstavitev ženskega spolnega organa. V njenih globinah se v trenutku našega spočetja vtkejo vtisi, zapisi, spomini sedanjih in preteklih rodov, kot Glas naših prednic. Yoni je že vse od antičnih časov služila Namenu “božanskega simbola” in je predvidoma najstarejša “duhovna inspiracija”, katere navdih in skrivnostna privlačnost se sinergično prepletata skozi čas in prostor.

YONI PARNA SAVNA OZ. VAGINALNA KOPEL

VEČ O RAVZVOJU YONI PARNE SAVNE

Vzor naših prednic

Yoni parno savnanje je v različnih kulturah sveta globoko zakoreninjen starodavni obred negovanja ženske Duše in njenih najsvetejših organov Ljubezni ter izjemno cenjena, spoštovana podpora zdravljenju ženskega telesa po mnenju mnogih Učiteljev in zdraviteljev. To holistično obredje je v zadnjih letih postalo prepoznano in obujeno predvsem zaradi svojih mnogostranih dobrobiti, ki osvobajajo in podpirajo ravnovesja telesa, duha in naše notranje Ženske Biti.

Mar mi je zame

Disharmonije psihofizične pretočnosti (pre)mnogokrat rušijo psihofizično ravnovesje, kar žensko postavlja v njeno najglobljo rano – psihofizično nemoč. Yoni parna savna harmonira in opolnomoči: predmenstrualni sindrom, hormonalne disharmonije, “mehča” krče, boleče menstrualne krvavitve, vpliva na povečanje plodnosti, krepi mišična tkiva, sluznice, spodbuja proces in kvaliteto naravnega nastanka spolnih celic, stabilizira po operativna ginekološka stanja, celostno podpre mamice po porodu, podpira meditativna stanja, osvobajanja novih vizij, kreacij, osebnega izraza idr.

SUBTILNO ČUTENJE SVOJE ŽENSKOSTI

“BOGINJA” ni čutenje utelešenja “popolnosti zunanjega”, Boginja vzklije in se porojeva v “nepopolnosti globin notranjega”.”

– BARBARA VODNIK
ZAVEDANJE, DA SMO VREDNE, SLIŠANE IN PODPRTE V SVOJI EDINSTVENI NARAVI

Simboli “preteklosti in sedanjosti”

ZAVEDANJE, DA SMO VREDNE, SLIŠANE IN PODPRTE V SVOJI EDINSTVENI NARAVI

Simboli “preteklosti in sedanjosti”

RITUAL ZATE

Namera, čas, prostor

Kdaj izvajamo obred?

Ko se nam “zgodi pravi čas”, z ljubeznijo pripravimo svoj ritualni prostor, v središču katerega naj bo Yoni stolček – prestol “Dea divina”. Izberimo si svojo “sveto posodo” za zeliščne poparke, ki naj služi le namenu naših najbolj intimnih trenutkov. Pripravljajmo jih zbrano in z ljubeznijo, saj vibracija Namere boža, neguje in slavi našo “Yoni”.

Kaj si pripravimo?

Pripravimo “oltar” in vanj postavimo nam drage “spominke in opomnike”, da negujemo in božamo svoje spomine, krepimo Zavedanje lastne Biti, prebujamo čutila, zaznave, negujemo hrepenenja. Svetloba in glasba nas znatno podpreta v naši Nameri, kot tudi svečke, cvetje, eterična olja, kristali in minerali, nakit, fotografije, simbolna znamenja.

Raziskujmo in kreirajmo

Kot je vsak trenutek življenja neopisljiv in neponovljiv, naj bodo neopisljivi in neponovljivi tudi naši trenutki, polni drznosti in osvobajanja še tako skritih želja. V podporo so nam lahko starodavna obredja leta ali naravni cikli lune in letnih časov. Ženska domišljija je brezmejna, naj bodo takšni tudi naši rituali in doživetja. Preprosto sledimo Sebi.

“Dea divina” – Tvoja božanska boginja

Osebno posvetilo z imenom

Za sproščeno in kar se da avtentično doživljanje starodavnega obreda Yoni parne kopeli, smo v Voce divini oblikovali in izdelali udoben “stolček – prestol”, ki paro zadrži v celoti in zeliščni poparek s pomočjo grelnika ohranja ustrezno ogret, kar vam nudi prijetno doživljanje parne kopeli tudi dlje časa. Za dodatno intimno udobje smo izdelali obleko za vaše brezskrbne, izbrane trenutke.

Prestol “Dea divina” je pri izdelavi negovan z naravnimi olji in narejen iz naravnega smrekovega lesa, saj je smreka zaradi svoje zimzelene narave ter ohranjanja svoje vitalnosti in lepote, čaščena kot simbol “dolgoživosti in nesmrtnosti”.

YONI PARNA SAVNA “DEA DIVINA”

INDIVIDUALNO NAROČILO

“Dea divina” stolček – prestol ima osebno konotacijo in k vam prihaja z imenom in osebnim posvetilom, ki naj vas vedno znova spominja, da je to samo vaš in z vašo namero usklajen “prestol”.

Pred naročilom Yoni parne savne oz. vaginalne kopeli se z vami z veseljem pogovorimo, vam po potrebi svetujemo glede na vaše potrebe, izzive, hrepenenja in Namero ali vam preprosto odgovorimo na morebitna vprašanja. Zato prijazno vabljeni, da se nam oglasite in naj se vaša “Dea divina” “varno in ljubeče porodi” samo in izključno za vas.

IZPOLNI OBRAZEC ZA NAROČILO

Naročilo posameznih elementov Yoni parne savne
Naročilo kompleta Yoni parne savne

Proces priprave vaše Yoni parne savne traja obrednih 21 dni.

Račun boste prejeli na naveden elektronski naslov.

V kolikor bi se želeli pogovoriti o kakršnemkoli individualnem izzivu, smo vam z veseljem na voljo na spa@vocedivina.si ali +386 41 430 123.

“Tvoja Dea divina, božanska boginja!”