Voce divina

MASAŽNI RITUAL »BOGINJA FREYA«

*intelektualna lastnina

»Odločila sem se, da bom drzna. Zato sem izbrala ritual BOGINJA FREYA, da me zgane, da me predrami. Po razhodu se doživljaš drugače in potrebovala sem to. Želela sem se počutiti kot maziljena kraljica in to sem v celoti dobila! Božansko! Težko opisljivo! Vredno vsake minute in še bom, kmalu, ker me postavlja v lastno opolnomočenje, krepi mojo samozavest. Vse pohvale za profesionalnost in ujet trenutek popolne intime. Poklon.«
Tina
»Ko rak pusti sledi na tvojem telesu, lahko ženska stopi v neslutene najtemnejše kotičke sebe. To se je zgodilo meni. Nikakor se nisem mogla sprejeti, misleč, da sem iznakažena. Kljub ljubezni moža, tega nisem zmogla sprejeti, ker tudi slišati nisem želela. Skrivala sem se, se zapustila. Opustila vse masaže, wellness razvajanja in vse, kjer bi se morala izpostaviti in kar sem tako zelo ljubila. Ritual BOGINJA FREYA mi je poklonil prav mož, ki je v nemoči skoraj obupal nad nama. Po korakih in premnogih izjokanih bolečinah, ki sem jih zapirala vase, sem v varnem okolju ob soočenju z urezninami, ki so jih tople roke zame tujega človeka tako ljubeče negovale, počasi pričela dopuščati svojo Resnico. FREYA je moje zdravilo, moj opomin. HVALA!«
Marina

FREYA je v nordijski mitologiji boginja plodnosti, ljubezni in strasti, spolnosti, privlačnosti, pomladi in je bila ena najbolj priljubljenih boginj, kot rimska boginja Venera ali grška boginja Afrodita.

Je sinonim za čarobno lepo, ženstveno, ponosno, neomajno močno in pogumno žensko čarnico, ki je bila poosebljena izvorna ženska energija. Z gorečo silo čarobnih notranjih transformacij je še danes zaveznica žensk, v katerih pomaga prebujati čutnost, krepi sočnost in orgazmično pretočnost.

»Ženska je najlepša, ko zacveti v ljubezni do sebe.«

Izkustveno doživetje

  • Namenjeno vsem ženskam, ki se imajo rade, spoštujejo svojo žensko naravo, ki spoštujejo svoje telo ali si navedeno želijo doseči. Gre za zelo subtilno izkušnjo lastnega telesa.

  • Prav tako je zelo primerna za vse tiste ženske, ki ste se na svoji poti srečale s težko preizkušnjo bolezni raka dojke ali rodil, katerekoli operacije zaradi katere na svoje telo gledate drugače (posledice nosečnosti, carski rez ali brazgotine operativnih posegov), prenizka ali prekomerna telesna teža, razne anomalije telesa.

Namen doživljanja

  • »Boginja Freya« je spiritualno masažni ritual, pri katerem gre za spoštovanje in čaščenje ženskega telesa, kot so ga nekoč poznale svečenice.

  • Namenjeno je soočanju in osvobajanju notranjih zavedno nezavednih čutenj, prepoznavanju in ozaveščanju vzorcev, prepričanj, neresnic in resnic ter omejitev lastne ženske pretočnosti v odnosu do telesa.

  • Pri tem masažnem ritualu lahko na dan privrejo že davno pozabljeni občutki, čustva, strahovi ali pa do sedaj nepoznan odnos do lastnega telesa in dotika.

*Masažni ritual »BOGINJA FREYA« je glede na izvedbo, obliko doživetja in želje po dodatni podpori ženskam, ki se soočajo z raznimi disharmonijami v svojem telesu in ženski naravi, porojen skozi znanje in srce Barbare Vodnik osebno in je edina v Sloveniji, ki tovrstni masažni ritual prinaša med nas. Je tudi avtorica in lastnica znanj izvajanja slednjega. Starodavna znanja različnih kultur je stkala v čudovito prepletajočo se tehniko, ki prinaša izjemno izkustvo.

Sprejmemo vas v prijetnem, predhodno energijsko prečiščenem ambientu, čutno odetem v izbrane, visokokvalitetne in za dotično ritualno doživljanje pripravljene simbolne detajle. Le ti vam nudijo nepozabno doživljanje skrbno pripravljenih trenutkov sprostitve, pri čemer se v celoti posvetimo zgolj in samo VAM. Najbolje je, da se prepustite.

Masažni ritual traja od 90 do 120 minut, zaradi osebnega pristopa in spoštovanja avtentičnosti vsake posameznice, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Terapevt, ki izvaja sprostitveno, regenerativno masažo ali maser, ki vas profesionalno vodi skozi masažni ritual, je strokovno usposobljen in visoko etično moralen, predhodno energijsko prečiščen ter kot takšen ustrezno pripravljen na odgovorno delo z energijo vibracije dotika. Odlikuje nas osebni pristop in spoštovanje avtentičnosti vsakega posameznika, kar pri svojem delovanju smatramo kot temeljno vrednoto.

Masažni ritual ali masaža je zgolj in samo podpora pri izboljšanju psihofizičnega počutja in ni nadomestek za predpisane zdravniške postopke ali priporočena zdravljenja.

Poskrbite za svoje telo in sprostitev duha. Prepustite se trenutku časa in prostora.

Rezerviraj svoj masažni ritual

Rezervacije sprejemamo na spodnjem prijavnem obrazcu ali na našem elektronskem naslovu info@vocedivina.si.

V kolikor imate dotično ali poglobljeno vprašanje za vaš individualni izziv, vam z veseljem svetujemo.

Kontakt

Holistični atelje Voce divina

Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana

info@vocedivina.si

+386 51 672 217

Odpiralni čas

Ponedeljek – Petek

09:00 – 18:00

Sobota

09:00 – 13:00

PREBERI IZKUŠNJE LJUDI IN NJIHOVE INTIMNE PRIPOVEDI
VSI RITUALI