window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-4F4FYQJ2E8');
Loading dogodki

Vabljeni na odmik opolnomočenja v prelepo Prekmurje

V skupnih treh dneh druženja, v času prebujenja, prerojevanja in transformiranja, bomo s terapevtskimi vajami ter z usmeritvijo Navznoter, osvobajali in krepili lastno moč elektromagnetnega polja. Obdani z naravnimi frekvencami matere Narave bomo sebe krepili v samozaupanju in premagovanju lastnih preprek. Zaradi slednjih »speča svetlobna sila Zaupanja in Ljubezni v nas« včasih klone pod težo lastne nemoči.

Ko se bomo z iskrenostjo lastnega Zavedanja dotaknili globine in topline svojega srca ter si dopustili Ljubezen do sebe in posledično do drugih, nas bo pri tem podprla brezmejna energija Univerzuma in energija božanske Matere Zemlje ter obudila lastne vire Napajanja in Regeneracije.

Privoščili si bomo oddih v Naravi in občudovali lepote njene vsemogočnosti skozi vse aspekte našega delovanja.

Priložnost bo tudi za osebne pogovore in vibracijske terapije, saj bodo z nami tudi bodoči terapevti vibracijske medicine Academie Voce divina.

V času, v katerem že precej časa občutimo težino »telesa in duha«, je zelo pomembno dvigovati svojo Notranjo vibracijo iz nivoja nižje Zavesti ter se pri tem z nežnostjo do sebe vztrajno truditi dan za dnem.

Sleherni trenutek je točka Moči in aktivacije, sleherni trenutek šteje.

Srce je tisto središče vibracij v našem telesu, ki z duhovnega vidika predstavlja portal za negovalno, zdravilno Ljubezen, za Prebujenje v slehernem trenutku, vse od Izvornega trenutka do trenutka Prehoda.

Kdaj in kje bo potekal odmik?

12.-14. maj 2023, Dom duhovnosti Kančevci

Prihod v petek ob 18. uri.
Odhod v nedeljo po kosilu.

Prijave

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na dogodki@vocedivina.si.

Izmenjava

Cena programa z nastanitvijo: 222,00€

Cena vključuje:

  • Celostno bogat tridnevni program pod vodstvom Barbare Vodnik in izbranih gostov
  • 2x nočitev v Domu duhovnosti Kančevci
  • Prehrana v času bivanja (pričnemo z večerjo v petek in zaključimo s kosilom v nedeljo)

Prosimo, da ob prijavi sporočite ali želite enoposteljno ali dvoposteljno sobo ter morebitne omejitve glede prehrane, da vam zagotovimo ustrezne obroke.

Možnost plačila na 2 obroka (2x 111,00€), pri čemer se prvi obrok poravna do 10. 4. 2023 in drugi do 10. 5. 2023. Prosimo, da ob prijavi sporočite, če boste znesek poravnali v dveh obrokih.

Plačilo se izvede po računu, ki ga prejmete ob prijavi.

Kaj potrebujem?

  • POSTELJNINO
  • COPATE
  • PODLOGO (armafleks ali podloga za jogo), vzglavnik (v kolikor ga potrebujete)
  • LAHKOTNA oblačila (sedenje na tleh, občutek svobode v telesu za boljšo pretočnost)
  • ŠPORTNA oblačila (za raziskovanje in uživanje narave)
  • ZVEZEK in pisalo
  • OBILO VEDRINE in DOBRE VOLJE

Ljubezen do sebe in VSEGA, je Izvorna vibracija srca.

Je tista Živa Energija ali svetlobna Moč, katere se v njenem polnem in opolnomočenem razcvetu, ne more dotakniti nobena »tema«. Moč nižje Zavesti pred slednjo klone in trenutek Moči samozdravljenja, aktivacije in novega preporoda misli, besed in dejanj se rodi kot nova pomlad, nov začetek.

Moč frekvence Ljubezni zaveje skozi ljubeči objem očeta Univerzuma in matere Narave, ki nosi zdravilne vibracije v sleherni celici živalskega in rastlinskega sveta.

Osvoboditev občutkov, tako »notranje kot zunanje nemoči« v odnosu do sebe, sveta in dogajanja v njem, je izjemno globoko transformativen proces, ki osvobaja in daje možnost videti svet iz drugačne perspektive, še posebej, če se umaknemo iz Znanega in se pomaknemo v srce vse obstoječega, v Naravo, mir in tišino.

Šele takrat lahko Življenje SPREGOVORI skozi nas.

Vabljeni, veselimo se srečanja z vami!

Za morebitno dodatno pomoč in informacije smo vam na voljo na dogodki@vocedivina.si ali na 041 747 947.

Spremljate nas lahko tudi na socialnih omrežjih vocedivina.si in zavodglasi.si.

Go to Top