window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-4F4FYQJ2E8');
Loading dogodki

Podajte se na vokalno popotovanje z edinstveno Nessi Gomes

“Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

Na tem popotovanju se bomo morda prvič, morda ponovno, povezali s preprostim, prvobitnim in nam naravnim načinom izražanja našega prirojenega, resničnega in izvornega Glasu, ki sega onkraj sodb, travmatično bolečih prepričanj in omejujočih “pogojevanj”. 

Skupaj bomo raziskovali in odkrivali globine Ljubezni in sprejemanja sebe, svoje izrazne esence, pri čemer nas bo Nessi vodila z mehkobo lastnega glasu in globino zvočnih melodij, v podporo in “smerokaz preboja” skozi lastne predstave, izkušnje in doživljanje Glasu ter nas tako, kar se da, približala našemu prvinsko, popolno nepopolnemu toku “človeškega”.

“GLAS JE MOST DO NEČESA VEČJEGA, DO IZVORNEGA”.

V zadnjih 7 letih je Nessi skozi svoje “igrivo”, a globoko iskreno delo delovala v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Avstraliji, Severni in Srednji Ameriki. Ganljivo je biti priča “delu Vesolja”, ki skozi božanske zvoke in frekvence glasu osvobaja “svobodo obstoja”, ki jo ima vsak izmed nas možnost izkusiti in izživeti skozi lasten glasovni izraz.

Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov.

Tovrstna delavnica je POTOVANJE, na katerem bomo skupaj potovali na krilih vibracije zvoka, glasu in melodij, kar je kot nalašč za vse, ki si želimo tudi na takšen način omogočiti ne le izkušnjo, temveč tudi dopustiti in si omogočiti PRETOČNOST ČUTENJA NAJGLOBLJE INTIME in si posledično ustvariti lahkotnejšo izkustvo notranjega miru in pomirjenosti na poti osebne rasti.

Cena delavnice

100,00 €

EARLY BIRD DO 18. 8. 2023.

120,00 €

OD 19. 8. DO 8. 9. 2023.

Cena vključuje:

  • program Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina
  • celostno delavnico vokalnega popotovanja z Nessi Gomes
  • pogostitev z izbranim menijem (veganski, vegetarijanski, mesni)
  • čaroben ambient v neokrnjeni naravi (delavnica bo potekala v notranjem prostoru)
  • drobna presenečenja

Nessi se bo z nami sporazumevala v angleškem jeziku, poskrbljeno bo tudi za prevod.

Število udeležencev je omejeno.

Prijava na delavnico je obvezna, sprejemamo jih do 8. septembra oz. do zapolnitve mest.

O Nessi Gomes

Nessi Gomes je glasbenica in skupinska moderatorka z diplomo (Hons) iz kreativnih ekspresivnih terapij v glasbi (2007) in certificirana holistična glasovna terapevtka britanske akademije za zvočno terapijo (The British Academy of Sound Therapy – BAST) na področju skupinske glasovne terapije (2014).

Rojeni na majhnem otoku Guernsey (Združeno kraljestvo), sta petje in glasba postali način spopadanja z zahtevnimi življenjskimi okoliščinami. Že v mladosti je odkrila “sposobnost transformacije nelagodja in neizrečenih čustev” z raziskovanjem zvoka in na ta način nadaljevala tudi svojo profesionalno pot, vse bolj in bolj “zakoreninjena” v osveščanje terapevtsko zvočnega izražanja.

Nessijina ustvarjalna “prelomnica” se je zgodila pred sedmimi leti, ko se je za nekaj časa umaknila v skupnosti PachaMama v Kostariki. Narava tega kraja jo je celostno preoblikovala in poglobila njen pristop do glasbe, terapije in samozdravljenja.

V zadnjih 4 letih je Nessi delila svoje glasbene in glasovne odmike (voice retreats) v 25 državah. Oktobra 2016 je izdala svoj debitantski album “Diamonds & Demons” in prejela nagrado “Best of British Unsigned ženska izvajalka za leto 2016”.

Urnik

NEDELJA, 17. SEPTEMBER 2023

10:00 – 12:00 – prihod in registracija udeležencev
10:00 – meditativni program Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina (v tišini se nam lahko pridružite ne glede na uro prihoda)
12:00 – pričetek delavnice z Nessi Gomes
14:00 – kosilo
15:00 – nadaljevanje vokalnega popotovanja z Nessi Gomes
17:00 – zaključek

URNIK JE FLEKSIBILEN IN SE PRILAGAJA DINAMIKI SKUPINE.

Ambasadorka “glasovne zvokoterapije” se veseli druženja z nami!

 

Go to Top