Nessi Gomes Vocal Odyssey 1

“Vocal Odyssey” z Nessi Gomes v Sloveniji

Podajte se na vokalno popotovanje z edinstveno Nessi Gomes

“Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

Na tem popotovanju se bomo morda prvič, morda ponovno, povezali s preprostim, prvobitnim in nam naravnim načinom izražanja našega prirojenega, resničnega in izvornega Glasu, ki sega onkraj sodb, travmatično bolečih prepričanj in omejujočih “pogojevanj”.

Skupaj bomo raziskovali in odkrivali globine Ljubezni in sprejemanja sebe, svoje izrazne esence, pri čemer nas bo Nessi vodila z mehkobo lastnega glasu in globino zvočnih melodij, v podporo in “smerokaz preboja” skozi lastne predstave, izkušnje in doživljanje Glasu ter nas tako, kar se da, približala našemu prvinsko, popolno nepopolnemu toku “človeškega”.

“GLAS JE MOST DO NEČESA VEČJEGA, DO IZVORNEGA”.

V zadnjih 7 letih je Nessi skozi svoje “igrivo”, a globoko iskreno delo delovala v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Avstraliji, Severni in Srednji Ameriki. Ganljivo je biti priča “delu Vesolja”, ki skozi božanske zvoke in frekvence glasu osvobaja “svobodo obstoja”, ki jo ima vsak izmed nas možnost izkusiti in izživeti skozi lasten glasovni izraz.

Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov.

Tovrstna delavnica je POTOVANJE, na katerem bomo skupaj potovali na krilih vibracije zvoka, glasu in melodij, kar je kot nalašč za vse, ki si želimo tudi na takšen način omogočiti ne le izkušnjo, temveč tudi dopustiti in si omogočiti PRETOČNOST ČUTENJA NAJGLOBLJE INTIME in si posledično ustvariti lahkotnejšo izkustvo notranjega miru in pomirjenosti na poti osebne rasti.

“Delavnica mi je pokazala nov način zvočnega in zdravilnega dela. Nessi je ustvarila varen in mehak prostor, kjer sem se lahko preprosto prepustila in bila. Izkusila sem zelo globoko in smiselno potovanje, brez napora ali strahu, na najbolj preprost, zabaven, mehak in ljubeč način.”
Julia
“Mistično potovanje v globine srca in duše. Biti z Nessinimi vibracijami in glasbo je resnično darilo.”
Micole

O Nessi Gomes

Nessi Gomes je glasbenica in skupinska moderatorka z diplomo (Hons) iz kreativnih ekspresivnih terapij v glasbi (2007) in certificirana holistična glasovna terapevtka britanske akademije za zvočno terapijo (The British Academy of Sound Therapy – BAST) na področju skupinske glasovne terapije (2014).

Rojeni na majhnem otoku Guernsey (Združeno kraljestvo), sta petje in glasba postali način spopadanja z zahtevnimi življenjskimi okoliščinami. Že v mladosti je odkrila “sposobnost transformacije nelagodja in neizrečenih čustev” z raziskovanjem zvoka in na ta način nadaljevala tudi svojo profesionalno pot, vse bolj in bolj “zakoreninjena” v osveščanje terapevtsko zvočnega izražanja.

Nessijina ustvarjalna “prelomnica” se je zgodila pred sedmimi leti, ko se je za nekaj časa umaknila v skupnosti PachaMama v Kostariki. Narava tega kraja jo je celostno preoblikovala in poglobila njen pristop do glasbe, terapije in samozdravljenja.

V zadnjih 4 letih je Nessi delila svoje glasbene in glasovne odmike (voice retreats) v 25 državah. Oktobra 2016 je izdala svoj debitantski album “Diamonds & Demons” in prejela nagrado “Best of British Unsigned ženska izvajalka za leto 2016”.

Lokacija delavnice

HIŠA LISJAK, Vransko

Miklavž pri Taboru 12
3304 Tabor
Slovenija

  • nessi gomes delavnica vocal odyssey slovenija hisa lisjak
  • nessi gomes delavnica vocal odyssey slovenija hisa lisjak
  • nessi gomes delavnica vocal odyssey slovenija hisa lisjak
  • nessi gomes delavnica vocal odyssey slovenija hisa lisjak